Rhein-Neckar Löwen – Barça Lassa: Reacció tardana sense premi en el debut a la Champions (35-34)

Rhein-Neckar Löwen – Barça Lassa: Reacció tardana sense premi en el debut a la Champions (35-34)

El Barça Lassa, que ha arribat a perdre de 7 gols, ha aconseguit retallar diferències i lluitar fins al final. L’efectivitat dels alemanys ha estat determinant pel resultat

El Barça Lassa ha perdut en l’estrena de l’EHF Champions al camp del Rhein-Neckar Löwen per 35-34 en un partit on els blaugrana han arribat a perdre de 7 gols. Aleix Gómez i N’Guessan han estat els jugadors més destacats amb 7 i 11 gols respectivament. L’efectivitat alemanya i l’excel·lent actuació del porter local han provocat la primera derrota de la temporada dels homes de Xavi Pascual.

El Barça Lassa ha sortit decidit a endur-se la victòria en l’estrena de l’EHF Champions League a la pista del Rhein-Neckar, pavelló on els blaugrana no han guanyat mai: 2 empats i 3 derrotes. Gonzalo Pérez de Vargas ha estat el protagonista dels primers minuts del partit. I és que el porter culer ha aturat quatre llançaments i ha estat una peça clau perquè als primers 5 minuts, el Barça Lassa guanyés 2-3. A partir d’aquest moment, els alemanys han reaccionat i junt amb l’alè de l’afició han remuntat.

Al minut 20, Xavi Pascual ha canviat l’esquema en atac de l’equip, el tècnic culer ha posat en pista un atac de 7 el que li ha servit per retallar distàncies al marcador. Els blaugrana, que perdien de 6 a deu minuts del descans, han marxat al vestidor amb una desavantatge de 3 gols (16-13).

N’Guessan i Aleix Gómez sostenen a l’equip

A la represa, el matx ha seguit la mateixa dinàmica: gran encert dels alemanys i grans aturades del porter local. Al minut 15 de la segona part, l’electrònic marcava 26-21. Pascual ha apostat per Möller, però la renda del conjunt alemany no es reduïa.

N’Guessan i Aleix Gómez han estat els blaugranes més destacats de la segona part. El francès ha aconseguit sumar un total de 8 gols mentre que Aleix ha anotat 11 dianes. Aquestes xifres han generat que a 5 minuts del final s’arribés amb un 32-29. Un parcial d’1-5 ha provocat que els blaugrana s’acostessin a dos gols. Quan faltaven dos minuts per a la finalització, Ariño ha tingut la jugada clau per acostar-se més al marcador, però el porter local ho ha evitat. El Barça Lassa ha intentat per activa i per passiva remuntar el matx, però la reacció ha arribat tard en el primer partit de l’EHF 2018/19.

El pròxim partit dels homes de Xavi Pascual, el diumenge 16 de setembre al Palau Blaugrana contra Ciudad Encantada. Serà la segona jornada de la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut