Cara a cara uruguaià en el Barça-Girona: Luis Suárez vs. Cristhian Stuani

Cara a cara uruguaià en el Barça-Girona: Luis Suárez vs. Cristhian Stuani

Els dos davanters es trobaran diumenge al Camp Nou en el primer duel català de la temporada

Luis Suárez i Cristhian Stuani es veuran les cares aquest diumenge (20.45 h, Movistar Partidazo) en el duel que el FC Barcelona disputarà al Camp Nou contra el Girona FC. Els dos jugadors nascuts a Uruguai i companys de selecció, són les referències atacants dels dos equips. Però com està el duel personal entre els dos i com arriben al partit de diumenge?

La temporada passada, els dos davanters van disputar el mateix nombre de partits a la Lliga, amb 33 partits cadascú. En aquests 33 partits, el davanter blaugrana va marcar 25 gols per 21 del davanter gironí. Pel que fa a les assistències, el '9' culer es va mostrar molt més passador que Stuani, amb 12 assistències més.

Els precedents del duel uruguaià

Els dos atacants s’han enfrontat dues vegades cara a cara. I va ser amb Cristhian Stuani vestint la samarreta de l’Espanyol. En el primer duel, l’any 2014, el Barça va superar l’Espanyol per 5-1. Però cap dels dos davanters va marcar. Tampoc ho van fer el maig del 2015, en el segon enfrontament entre els dos compatriotes. El matx entre blaugranes i blanc-i-blaus  va finalitzar 2-0.

Luis Suárez, buscant allargar la seva ratxa contra el Girona

El partit de l’any passat porta bons records a Luis Suárez. I és que el davanter de Salto va aconseguir marcar un hat-trick en el duel disputat al Camp Nou contra el Girona a la lliga 2017/18. En total, són quatre els gols que el 9 blaugrana ha marcat al conjunt gironí, el primer d’ells, va ser a l’estrena del Barça en Lliga a Montilivi el curs 2017/18.

Pel que fa a Cristhian Stuani, el davanter solament ha aconseguit marcar al Barça en una ocasió. Ho va fer amb la samarreta del Llevant l’any 2011 al Camp Nou. D’aquesta manera, el cara a cara entre els dos, el ‘9’ blaugrana va per davant del ‘7’ gironí.

Rivals, però companys de selecció

Luis Suárez i Stuani han coincidit en convocatòries de La Celeste. En un total de 23 ocasions. En 19 d’elles han coincidit sobre el terreny de joc. El primer matx en què Suárez i Stuani van compartir atac de la selecció uruguaiana va ser en un amistós contra el Japó. A la victòria charrúa (4-2) va contribuir Luis Suárez amb un gol. Més recentment, el ‘9’ blaugrana i el ‘7’ gironí van jugar junts 23 minuts del Mèxic – Uruguai, on Suárez, amb dos gols i una assistència, va tenir un paper destacat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut