Torna a gaudir de la golejada blaugrana al Girona en la passada Lliga

Torna a gaudir de la golejada blaugrana al Girona en la passada Lliga

El matx ens va deixar grans gols de Messi o Coutinho en una gran tarda a l’Estadi

La lliga torna al Camp Nou aquest diumenge amb la visita del Girona (20:45, Movistar Partidazo). Després de l’inici victoriós a la Champions League, els homes de Valverde rebran un conjunt que arriba amb bones sensacions després d’aconseguir els 3 punts davant el Celta de Vigo la darrera jornada.

En el duel disputat l’any passat, el conjunt llavors entrenat per Pablo Machín va aconseguir avançar-se al marcador aviat amb un gol de Portu. Tot i això, els de Valverde no van trigar en reaccionar i, dos minuts després, una passada entre línies de Leo Messi cap a Luis Suárez va permetre al davanter uruguaià empatar el duel.

I a partir de l’empat, el Barça es va mostrar en tot el seu esplendor. Un doblet de Lionel Messi, incloent-hi un de falta per sota de la tanca, va augmentar diferències. Suárez es va sumar a la festa anotant dos gols més (min 44 i 76) i Coutinho va enlluernar l’Estadi amb un golàs des de la frontal de l’àrea (min.65), en el que va ser el seu primer gol al Camp Nou. Reviu al vídeo la golejada blaugrana contra el Girona en el que va ser el primer duel de lliga entre els dos equips al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut