Homenatge als Dragons Catalans després de guanyar la Challenge Cup de rugbi

Homenatge als Dragons Catalans després de guanyar la Challenge Cup de rugbi

L’equip de rugbi de Perpinyà ha trepitjat la gespa del Camp Nou en el descans del Barça-Girona gràcies a la seva gesta: és el primer equip no anglès en aconseguir alçar aquest trofeu

Campions de rugbi sobre la gespa del Camp Nou. A la mitja part del partit entre el FC Barcelona i el Girona s’ha fet un homenatge a l’equip Dragons Catalans. Perquè aquest conjunt de rugbi a 13 de la ciutat de Perpinyà, el passat 25 d’agost a Wembley, va aconseguir aixecar la Challenge Cup. Una fita per a la història de l’esport de la pilota ovalada, perquè els Dragons Catalans han estat el primer equip no anglès en aconseguir aquest títol després de 117 edicions.

Els Dragons Catalans van assolir aquesta copa després de derrotar els vuit vegades campions de la  Challenge Cup, els Warrington Wolves (20-14), a l’estadi anglès. Una catedral futbolística que sempre guarda bons records per al FC Barcelona, ja que hi ha aixecat dues Champions (1992, en l’antic Wembley, i 2011, en el nou Wembley).

Els Dragons Catalans, que aquest dissabte van guanyar el seu partit de la Superlliga europea de rugbi a 13, han celebrat amb els aficionats de l’estadi blaugrana la seva gran gesta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut