Així ha estat el viatge del FC Barcelona a Tànger

Així ha estat el viatge del FC Barcelona a Tànger

L’expedició blaugrana ha viatjat aquest diumenge cap a Tànger per disputar, davant el Sevilla, el primer títol de la temporada, la Supercopa d’Espanya

Solament falta que la pilota comenci a rodar sobre el verd de l'Stade Ibn Battouta. L’expedició blaugrana ha viatjat aquest diumenge al matí amb destinació Tànger per jugar la final de la Supercopa d’Espanya davant del Sevilla (22 hores, TVE). Els culers han sortit de l’Aeroport del Prat a les 11 del matí i han arribat a la ciutat marroquina al voltant de les 13.00 hores (12.00 hora local). L’expedició blaugrana ha estat encapçalada pels membres de la Junta Directiva Josep Maria Bartomeu, Jordi Mestre, Jordi Moix, Silvio Elias, Pau Vilanova, Josep Pont i, el director executiu (CEO), Òscar Grau.

Cal recordar que per afrontar el primer títol de la temporada, Ernesto Valverde ha convocat tot l’equip, a més de Riqui Puig i Miranda del Barça B. Així, doncs, serà el primer partit oficial com a blaugranes per a les noves incorporacions Arthur, Lenglet, Malcom i Arturo Vidal. Tànger, que per segona vegada en la història rep el FC Barcelona, ja espera que els futbolistes culers posin l’esfèric en joc a l'Stade Ibn Battouta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut