Sevilla FC – FC Barcelona: El primer títol de la temporada en joc

Sevilla FC – FC Barcelona: El primer títol de la temporada en joc

(TVE, 22.00 hores) Els culers visiten Tànger en la final de la Supercopa d’Espanya en busca de la que seria la seva 13a Supercopa. A més, Messi podria convertir-se en el jugador més llorejat de la història del club en solitari

Torna la competició a Can Barça! Després de 85 dies del darrer partit de la passada temporada, el FC Barcelona tornarà a disputar un partit oficial aquest diumenge (TVE, 22.00 hores). I no serà un partit qualsevol. Els culers disputaran la final de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla FC amb la intenció d’aconseguir el primer títol de la temporada. Una Supercopa que suposaria la 13a en la història del Club, refermant encara més el club blaugrana com l’equip més llorejat de la competició.

Però no serà una Supercopa d’Espanya qualsevol. Per primer cop, la final es disputarà a partit únic i fora del territori espanyol, en aquest cas a l’Stade Ibn Battouta de Tànger (Marroc), i a més, s’estrenarà de manera oficial el VAR en les competicions espanyoles.

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha destacat en roda de premsa que “en ser una final a partit únic, està tot més obert", i ha recalcat que “tenim il·lusió per guanyar el primer títol de la temporada”. També Gerard Piqué s’ha mostrat contundent: “Toca seguir guanyant títols amb el Barça”. Cal recordar que l’entrenador barcelonista s’ha endut tota la plantilla a Tànger, a més dels jugadors del filial Riqui Puig i Miranda en una convocatòria de fins a 27 jugadors.

Leo Messi busca el seu 33è títol com a culer

Qui també hi serà és Leo Messi, el nou capità blaugrana i que ja ha anotat quatre gols a la Supercopa contra el Sevilla. El crac argentí es troba a tan sols un títol de convertir-se en el jugador més llorejat de la història del Club en solitari, ja que actualment està empatat amb 32 trofeus amb Andrés Iniesta. Així, doncs, si el FC Barcelona aconsegueix superar el Sevilla, el ‘10’ aconseguirà aquesta fita històrica i a més, serà el primer títol que aixeca com a primer capità blaugrana.

Un conjunt andalús que s’ha reforçat amb, precisament, els exblaugranes Aleix Vidal i Sergio Gómez, a més del tècnic Pablo Machín, Amadou, Gnagnon i Vaclík. També serà un duel especial per a Clement Lenglet, un dels fitxatges culers que podria debutar contra, casualment, el seu ex equip. Sens dubte, ens espera un duel apassionant per donar el tret de sortida a la temporada de manera oficial. I quina millor manera que fer-ho amb un nou títol!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut