Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Tots els partits fora de casa són complicats"

El tècnic blaugrana, en la roda de premsa prèvia al matx de Lliga contra el Valladolid, ha destacat la importància dels enfrontaments del Barça lluny del Camp Nou i ha analitzat els perills del conjunt de Pucela

Retornen els partits a domicili en Lliga. “Fora de casa sempre és més complicat per la il·lusió del rival”, ha expressat Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al partit contra el Valladolid. I és que, tal com ha explicat el tècnic culer, el conjunt de Pucela encara estarà esperonat per l’ascens a Primera Divisió que va aconseguir la temporada passada: “És possible que les forces entre ambdós conjunts s’equilibrin, perquè al Valladolid encara li perdura l’entusiasme i l’alegria de l’ascens”. Una il·lusió que també es trasllada sobre el terreny de joc.

Però més enllà de l’entusiasme, els blancs-i-violetes són un equip defensiu. “El Valladolid va fer un gran exercici de pràctica defensiva contra el Girona i va treure un empat. Juga ordenat, línies juntes i sortint a la contra”. D’aquesta manera Ernesto Valverde ha definit les característiques del proper rival del Barça en la Lliga.

Noms propis

La roda de premsa del tècnic culer ha tingut moltes qüestions en relació a alguns integrants de la plantilla blaugrana. I Ernesto Valverde ha tingut paraules positives pels protagonistes de les preguntes. “Sergi Roberto aguanta els 90 minuts en la posició que jugui” i també ha definit el joc d’Arthur, qui “es maneja bé amb la possessió. Té arribada i bon xut fora de l'àrea. A tots ens recorda Xavi”. Un altre dels jugadors que ha caracteritzat ha estat Arturo Vidal: "És un jugador agressiu tant en defensa com en atac. Arribarà fàcilment a zones de rematada".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut