Arturo Vidal, protagonista a la premsa esportiva de Barcelona

Arturo Vidal, protagonista a la premsa esportiva de Barcelona

El migcampista xilè ha estat protagonista a les capçaleres esportives de Barcelona, on ha valorat la seva arribada al Club

Arturo Vidal ha estat aquest divendres el protagonista indiscutible de la premsa esportiva barcelonina. El xilè ocupa les portades dels diaris ‘Mundo Deportivo’, ‘SPORT’ i ‘L’Esportiu’, on ha parlat de la seva adaptació al vestidor i dels objectius que s’ha marcat al FC Barcelona, entre altres temes.

El migcampista xilè reconeix a les tres capçaleres que “l’objectiu és guanyar la Champions” i que aquest trofeu és un “somni” per a ell. A més, explica que Ernesto Valverde li ha demanat que “ajudi l’equip” i que “s’adapti com més aviat millor a la manera de jugar del Club”.

Al FC Barcelona comparteix vestidor amb Lionel Messi. Vidal afirma que “quan t’enfrontes a ell veus que és el millor, però quan t’entrenes cada dia amb ell veus que és una bogeria”. De l’argentí també diu que “quan porta la pilota és una meravella” i que “és extraordinari com a jugador i com a persona”.

Preguntat sobre la seva adaptació al vestidor, Vidal assegura a ‘SPORT’ que “la competència és bona i molt forta”, i assenyala a ‘L’Esportiu’ que “la varietat sempre és positiva als vestidors”. A més, el migcampista destaca la sensació de “família” que desprèn el grup blaugrana, fet que l’està ajudant a l’hora d’entrar en la dinàmica barcelonista. De cara a l’afició, Vidal assegura: “El meu objectiu és ser estimat al Barça”, i diu que espera tornar l’estima demostrada per l’afició amb bones actuacions, gols i títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut