Així és l’oficina del Barça als Estats Units

Així és l’oficina del Barça als Estats Units

Rèpliques dels trofeus més emblemàtics, referències a Barcelona i una gran catifa de gespa són alguns dels elements que ocupen la seu corporativa del Club a Nova York al 250 de Park Avenue

La nova seu del FC Barcelona a Nova York és ja, des del seu naixement, un espai emblemàtic.  Ocupa un 250 metres quadrats a la vintena planta del número 250 de Park Avenue, una de les artèries principals de Manhattan, i està ubicada en un edifici molt conegut a la ciutat, on té la seu també el Banc HSBC, a només tres illes del Waldorf Astoria, un dels històrics hotels de la metròpoli.

L’oficina té àmplies zones de treball, sales de reunió i despatxos i la seva decoració és cent per cent blaugrana. L’estança principal, pensada per a la celebració de trobades i petits actes, compta amb un gran projector i està presidida per unes rèpliques dels trofeus de la Lliga de Campions, la Lliga i la Copa del Rei. Com a paviment, una catifa de gespa artificial li atorga al conjunt una clara referència al futbol, a més d’un caliu especial.

Les mencions a Barcelona són constants. A l’entrada, una vista aèria de la ciutat amb el mosaic que el Camp Nou va dedicar a Xavi Hernández, en homenatge al jugador que més vegades ha vestit la samarreta blaugrana, dóna la benvinguda als visitants, mentre que a la zona de treball una maqueta de l’Espai Barça trasllada a la ciutat dels gratacels el gran projecte patrimonial del Club per als propers anys.

En l’epicentre corporatiu esportiu

La zona on es troba la seu està considerada com l’epicentre corporatiu esportiu de Nova York, i en aquest lloc hi tenen la seu algunes de les grans Lligues de l’esport nord-americà com l’NFL (National Football League) o l’MLB (Major League Baseball). En aquesta àrea hi ha, també, els estudis principals de les grans cadenes de televisió nord-americanes i globals.

L’edifici data del 1924 i va ser projectat per la firma d’arquitectes Cross&Cross Architects. Es tracta d’un edifici de disseny clàssic que es va beneficiar de la construcció de la Grand Central Station, situada just al costat i per la qual transiten més de 750.000 passatgers al dia. Durant molts anys es va conèixer com l’edifici Postum. Actualment està dotat amb els millors equips de tecnologia, seguretat iclimatització. L’edifici és, a més, a pocs metres de les línies de metro 4,5,6,7 i S, el que garanteix ràpides connexions amb tota la ciutat.

Amb aquestes oficines i les que el Club té a Queen’s Road Central de Hong Kong, el FC Barcelona consolida la seva dimensió global amb una presència operativa al llarg del planeta les 24 hores del dia. El Club obre les portes a Hong Kong, continua amb l’activitat sempre present a Barcelona i tanca la jornada a Nova York.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut