Millor inici a Europa del Barça de Luis Enrique

Millor inici a Europa del Barça de Luis Enrique

El FC Barcelona ha aconseguit dues victòries en els primers dos partits de la fase de grups i ha superat els registres de les temporades anteriors

La victòria al Borussia Park suposa el millor inici a la Champions del Barça de Luis Enrique amb dues victòries en dos partits. L’any passat es va començar amb un empat a Roma (1-1) i una victòria a casa davant el Leverkusen (2-1), mentre que la temporada 2014/15, el Barça va guanyar la primera jornada l’Apoel (1-0), però va perdre el segon partit a París (3-2) davant el PSG. Repassem altres dades que ens va deixar el partit de dimecres:

  • El Barça és l’equip amb més victòries fora de casa a la Lliga de Campions, amb un total de 47 partits guanyats com a visitant.
  • El Barça és un dels quatre equips (dels 32 participants) de l’actual edició de la Lliga de Campions que ha sumat sis punts de sis, juntament amb el Nàpols, el Leicester i l’Atlètic de Madrid.
  • Neymar és el màxim assistent de l’actual Lliga de campions amb 5 passades de gol en dos partits. Dels 9 gols que ha marcat el Barça en l’actual edició, Neymar ha participat en 6 (un gol i cinc assistències).
  • Ter Stegen ha disputat 25 partits de Champions seguits i empata amb els rècords de Xavi i Messi. Zubizarreta és qui té el rècord del FC Barcelona amb 27 partits seguits en la màxima competició continental.
  • Piqué es converteix en el segon defensa més golejador de la història de la Copa d’Europa amb 11 gols, empatat amb Panucci. Per davant, només Roberto Carlos (16). En total, Piqué suma amb el Barça 33 gols en 364 partits. A més, va ser el jugador que més passades amb encert va realitzar (103) i qui més pilotes va recuperar (12).
  • Vuitena victòria a domicili consecutiva del FC Barcelona amb un balanç de 28 gols a favor i només dos en contra.
  • El FC Barcelona es manté com l’equip més golejador de la competició amb 9 gols en dos partits i és el conjunt amb la diferència de gols més àmplia al seu favor (+8). Leo Messi, tot i no disputar el partit, segueix empatat en el grup dels màxims golejadors d’aquesta edició amb 3 gols juntament amb Milik (Nàpols), Agüero (Manchester City) i Cavani (PSG).
  • El Barça ha trencat una ratxa d’onze victòries consecutives del Mönchengladbach al Borussia Park (des del gener del 2016 ho havia guanyat tot).
  • Arda Turan ja suma 5 gols en 9 partits en aquesta temporada en totes les competicions.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut