Luis Enrique: “Jugar contra el Celta sempre és un repte”

Luis Enrique: “Jugar contra el Celta sempre és un repte”

El tècnic ha remarcat la dificultat de la visita a Balaídos, que tancarà el cicle de set partits en 23 dies, recordant la derrota de la temporada passada

El Barça visita aquest diumenge un dels estadis que en els últims anys més s’ha resistit. El partit a Balaídos contra el Celta tancarà el cicle de set partits en 23 dies al setembre, i serà el tercer matx consecutiu a domicili. En la prèvia del duel corresponent a la jornada 7 de Lliga, Luis Enrique ha comparegut en sala de premsa per analitzar el rival i l’estat del seu equip. “Coneixem perfectament la dificultat pels últims partits contra ells. El Celta t’exigeix molt amb pilota i sense”, ha afirmat l’asturià tot recordant la derrota del curs passat a Balaídos.

El Celta, que acumula cinc partits seguits sense perdre, posarà a prova el Barça abans de l’aturada de la competició per compromisos internacionals. “Els seus últims resultats poden tenir incidència, però independentment d’això és un equip perillós per la seva idea i pels jugadors que té”, ha assegurat Luis Enrique sobre el conjunt gallec. Un Celta que l’últim estiu va perdre Nolito –“una baixa molt important” – i que té la baixa, entre d’altres, d’Orellana. Tot i així, per al tècnic del Barça “sempre és atractiu veure jugar el Celta”. “No tindrem possessions tranquil·les perquè et pressiona molt”, ha afegit. Per concloure l’anàlisi de l’equip de Berizzo, Luis Enrique ha afirmat que “jugar contra el Celta sempre és un repte”.

Per acabar, el tècnic blaugrana ha fet un repàs d’alguns noms propis, com el de Paco Alcácer. Per Luis Enrique, el davanter valencià “ho està fent perfecte”. “Li falta adaptació, però el que li hem demanat ho ha fet”, ha afegit en aquest sentit. Així, l’asturià ha remarcat que “és clau que la plantilla sàpiga que té solucions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut