Andrés Iniesta, guardonat amb el premi Reina Sofía

Andrés Iniesta, guardonat amb el premi Reina Sofía

El capità blaugrana ha estat premiat pel seu joc net en els Premis Nacionals de l’Esport 2015

El capità del FC Barcelona Andrés Iniesta ha estat guardonat aquest dilluns amb el Premi Reina Sofia. El Consell Superior d’Esports, presidit per Óscar Graefenhain, ha optat per premiar Andrés Iniesta en els Premis Nacionals de l’Esport 2015 pel seu bon comportament, valors i el seu joc net en la pràctica de l’esport. I és que el migcampista és un exemple per a tots els joves del futbol formatiu, tant al terreny de joc com també a nivell personal. 

Després de disputar el partit número 600 com a blaugrana i complir-se 20 anys de la seva arribada a La Masia, Iniesta rep un altre premi que corrobora la seva magnitud com a jugador. D’aquesta manera, el migcampista manxec amplia el seu particular palmarès i es confirma poc a poc com un dels millors jugadors de la història del FC Barcelona.

Entre els altres premiats, destaca el patinador Javier Fernández, guardonat amb el premi Rei Felipe com l’esportista masculí més destacat, l’entrenador del Sevilla Jorge Sampaoli, premiat amb el Trofeu Comunidad Iberoamericana i la selecció espanyola masculina de bàsquet. La selecció espanyola ha rebut la Copa Barón de Güell gràcies a la medalla aconseguida a l’EuroBasket 2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut