Neymar Jr firmarà divendres la seva renovació amb el FC Barcelona

Neymar Jr firmarà divendres la seva renovació amb el FC Barcelona

El crac brasiler firmarà amb el club blaugrana fins el 30 de juny del 2021

L’acte protocol·lari de la renovació del contracte del jugador Neymar Jr, que oficialitzarà l’acord de renovació ja signat aquest estiu, tindrà lloc el proper divendres 21 d’octubre, a les 15 hores, a les oficines del Club.

Tal com el Club ja va anunciar, la renovació del contracte de Neymar Jr amb el FC Barcelona és fins al 30 de juny del 2021.

En acabar, el Club facilitarà imatges als mitjans de comunicació.

Nou títols, 149 partits i 90 gols

Neymar Jr va arribar al FC Barcelona procedent del Santos brasiler la temporada 2013/14. Des de la seva arribada el crac brasiler s’ha convertit en un dels millors futbolistes del món gràcies a les seves habilitats tècniques. El seu bon futbol i la seva qualitat innata han fet que el ‘11’ del Barça quedés tercer en la classificació de la Pilota d’Or del 2015 que va guanyar Leo Messi. El crac brasiler forma al costat de Messi i Luis Suárez el trident més espectacular del món en què han fet 122 gols la temporada 2014/15 i 131 gols el curs passat. Una xifra rècord.

A nivell de títols, Neymar Jr ho ha guanyat tot amb el Barça i ha assolit un total de nou títols: 2 Lligues, 2 Copes del Rei, 1 Lliga de Campions, 1 Supercopa d’Europa, 2 Supercopes d’Espanya i 1 Mundial de Clubs. En aquests títols ha estat un jugador fonamental. I és que l’’11’ blaugrana ha deixat la seva petjada en algunes d’aquestes finals com el gol que va tancar la final de la Lliga de Campions davant la Juventus (3-1) i també el que va marcar a la final de la Copa del Rei contra el Sevilla, també a les acaballes de la pròrroga per certificar el títol (2-0).

Neymar Jr ha jugat un total de 149 partits amb el primer equip durant aquestes tres temporades. Durant el primer curs el crac brasiler va fer 15 dianes en 41 partits, el 2014/15 en va fer 39 en 51 partits i el curs passat 31 en 49. Enguany, Neymar Jr ha marcat cinc gols en vuit partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut