Luis Enrique: “Mestalla sempre és un camp difícil”

Luis Enrique: “Mestalla sempre és un camp difícil”

El tècnic asturià ha volgut destacar la dificultat de viatjar a València i s'ha mostrat content per la renovació de Neymar Jr

El FC Barcelona visita dissabte el València (16.15 h) en el partit corresponent a la novena jornada de la Lliga. El duel que arriba només tres dies després de la victòria a la Lliga de Campions davant el City. Luis Enrique és conscient de la dificultat de l’enfrontament i ha assegurat que "els partits a Mestalla sempre són difícils perquè l’afició dóna molt de suport a l’equip”.

Repassa les declaracions més destacades del tècnic culer, Luis Enrique Martínez:

  • "Ens enfrontem a un València desconegut pel poc temps que fa que Prandelli ocupa el càrrec, però pel que hem pogut veure l’italià ha intentat introduir l'ordre defensiu i el partit des d'una bona col·locació".
  • "No estan en una situació gaire positiva per com van començar la temporada, però tenen grans jugadors. Intentarem gestionar-ho com sempre, intentant no donar gaires opcions al rival".
  • "Normalment els entrenadors quan arriben a un equip nou sense temps intenten respectar el de l'anterior. Esperem un equip ben organitzat en defensa. Prandelli és un entrenador molt preparat i li desitjo molta sort".
  • "Jugar fora de casa és complicat, Mestalla dóna molt de suport al seu equip. No recordo cap partit allà de la nostra etapa en que hàgim tingut facilitats. És un camp difícil".
  • "Sergi Roberto està bé, però encara no sé si prou per entrar a la convocatòria i per jugar. Mascherano és una bona opció per al lateral dret, va fer bon partit contra el City".
  • "Quan hi ha baixes en una mateixa línia ho podem solucionar amb gent del filial, però encara tinc temps per decidir. L'opció del filial sempre és una opció oberta i que ens reforça".
  • "L’equip rival sempre pot decidir a quina alçada ens defensarà: ens pot esperar al darrere, pressionar a dalt, amb replegament intensiu, etc. La majoria de rivals solen replegar-se per intentar controlar el nostre joc, i demà haurem d'estar efectius a l'hora de trobar espais”.
  • "A la Lliga el que hem de fer és guanyar els nostres partits i intentar fallar com menys millor, anar millorant el nostre rendiment i guanyar punts".
  • "Les situacions de joc bàsiques les tenim treballades, és un avantatge que ja faci algun temps que treballem junts. Vam jugar dimecres i juguem dissabte, és el termini més curt entre partits, però és una cosa que passa bastant al llarg de la temporada. No em preocupen els horaris, juguem quan toca”.
  • "La renovació de Neymar Jr és una gran notícia. Significa la seva evolució, el seu gran nivell. És un dels millors del món. El jugador està a gust al Club i amb els seus companys, vol seguir guanyant títols".
  • “Perquè renovin els jugadors ajuda molt el fet de treballar a gust, sentir-te valorat pels teus companys. Tots pensen que el bé col·lectiu està per sobre de l’individual, i això és molt difícil, però espero que es pugui mantenir molt temps".
  • "La celebració de Suárez? Em sembla bé que un company vulgui fer partícip tota la plantilla d‘un èxit individual, que vulgui compartir-ho amb els companys i familiars".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut