Saragossa – Juvenil A: Sense sort a Saragossa (1-1)

Els blaugranes han dominat la possessió i han generat ocasions de gol durant tot el partit, però el gol d’Alasana al minut 59 no ha estat suficient per sumar els tres punts.

El Juvenil A del FC Barcelona venia de perdre els primers punts de Divisió d’Honor després d’empatar (2-2) amb el Mallorca, però estava decidit a recuperar la ratxa de victòries. No ha pogut ser, però, tot i intentar-ho i ser els primers a avançar-se contra el Saragossa amb un gol d’Alasana, en el partit de l’11a jornada de la competició. I és que Baselga ha marcat la diana de l’empat dels locals, i el porter Azón ha evitat el triomf en unes últimes intervencions de mèrit sobre la botzina que han estat decisives en l’1-1 final.

Així doncs, els tres punts, finalment, s’han convertit en un. Els blaugranes, que continuen invictes, han dominat la possessió des de l’inici de l’enfrontament i això ha generat problemes al Saragossa, que s’ha mostrat dubitatiu i no ha sabut enfocar bé els seus atacs. Tot i això, al minut 4 han saltat les alarmes blaugrana quan Andreu Arasa ha robat la pilota a Oscar Mingueza i ha protagonitzat la primera ocasió de perill. Un minut després el Saragossa ha tornat a acostar-se a la porteria de Puig, i Javier Marcén ha xutat contra el pal (min 5). També amb el travesser s’ha topat el Barça, que ha reaccionat i ha tingut la primera oportunitat clara després d’un centre xut enverinat de Jang (min 9).

El Saragossa ha buscat les sortides ràpides al contraatac, amb jugadors com Arasa i Alberto Soro, per intentar contrarestar el domini blaugrana, tot i que els homes de Gabri Garcia s’han mostrat molt sòlids i atents per evitar qualsevol ocasió clara.

Els gols, a la segona meitat

El marcador no s’ha mogut fins a la represa. L’atac blaugrana ha mantingut la intensitat de la primera meitat i ha tingut la segona ocasió clara després d’un xut desviat d’Abel Ruiz. El Barça ha guanyat metres i ha rebut el premi al minut 59, quan Collado ha fet una assistència per a Alasana, que ha col·locat la pilota ajustada al pal per fer el gol del Juvenil A (0-1).

Per sota al marcador, el Saragossa no s’ha rendit i Javier Garcés ha fet un canvi de plantejament per tal que la línia ofensiva s’avancés. I li ha sortit bé. Primer, Alberto Soro s’ha acostat a la porteria blaugrana amb un xut des de l’esquerra que ha estat a punt de transformar en gol. Al minut 74, però, els locals sí que han pogut empatar el partit arran d’una centrada d’Antonio que Marcos Baselga ha enviat al fons de la xarxa (1-1).

A partir d’aquí, el Barça ha buscat la segona diana fins al final. L’ha tingut a tocar, però Azón s’ha fet gran i ha protagonitzat dues aturades providencials als minuts de descompte que han acabat de sentenciar l’empat al marcador.

Així doncs, el Barça suma el seu segon empat consecutiu, però continua liderant el grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil, amb 29 punts. La setmana vinent jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb el Santo Domingo.