Els records dels derbis a la Masia

Els records dels derbis a la Masia

Sarsanedas, Palencia, Kaptoum, Carbonell, Vilanova i Aleñá recorden els duels contra l’Espanyol a les categories inferiors

Dos dies abans de la disputa del derbi de filials al Miniestadi, sis jugadors del Barça B formats a la Masia s’han reunit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per recordar com d’especials han estat sempre els duels contra el màxim rival. Ferran Sarsanedas, Sergi Palencia, Wilfrid Kaptoum, Alex Carbonell, Adrià Vilanova i Carles Aleñá acumulen molts derbis a les cames des que van començar a jugar al Barça. Tots ells tenen bons records, alguns de molt especials, i esperen aconseguir els tres punts en el partit d’aquest dissabte.

Sarsanedas explica que “a les categories inferiors sempre ha estat el partit més esperat del curs”, i el capità Palencia reconeix que “per als que som culers de tota la vida, l’Espanyol sempre és el rival directe". Carles Aleñá adverteix que l’Espanyol B, tot i que “no ha començat bé la lliga”, serà perillós: “Sabem que contra nosaltres sortiran al màxim, i més al Miniestadi”. Tot i així, el migcampista afirma: “Estem jugant bé i intentarem treure els tres punts”.

Kaptoum, Carbonell i Vilanova, per la seva banda, recorden amb especial il·lusió els derbis a la categoria Infantil. El primer, perquè va marcar dos gols en un Barça-Espanyol d’infantils. Carbonell i Vilanova, en canvi, per una golejada 9-0 a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut