Un derbi per fer créixer el futbol

Un derbi per fer créixer el futbol

El duel entre el Barça B i l’Espanyol B es juga aquest dissabte (18h) al Miniestadi, amb entrada gratuïta per als socis i a partir de 3 euros per al públic

El derbi de filials ja és aquí. El Barça B i l’Espanyol B s’enfronten aquest dissabte a les 18 hores al Miniestadi en el duel corresponent a la jornada 18 del grup 3 de la Segona Divisió B. Els culers són líders amb 35 punts, i arriben al miniderbi després de sumar set dels últims nou punts en joc.

Per a aquest duel, el conjunt de Gerard López necessita el màxim recolzament de l’afició al Miniestadi. Els socis tindran entrada gratuïta, mentre que el públic en general disposarà d’entrades a partir de 3 euros per viure un derbi apassionant. Els culers volen mantenir la posició capdavantera, i s’enfrontaran a un conjunt blanc-i-blau que vol escapar de les posicions de descens.

Amb l’ajuda de tots, el Barça B buscarà repetir el derbi de la temporada passada, quan els nois de Gerard López es van imposar a l’Espanyol B per 1-0 gràcies a un gol de Juan Cámara. El Mini ha de ser una festa del futbol, i l’equip et necessita. No et perdis el derbi de filials!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut