Comencen la preparació del duel a Sevilla

Comencen la preparació del duel a Sevilla

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova, i també s’han entrenat Borja, Mujica, Perea, Abeledo, Gumbau, Nili i Marlon, del Barça B

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dijous. Després de la desfeta davant el Manchester City i un dia de descans, els de Luis Enrique se centren ja en el duel davant el Sevilla d’aquest diumenge. Un partit que es disputarà a l’inexpugnable estadi Ramón Sánchez Pizjuán. I és que el Sevilla compta tots els seus partits per victòries en Lliga i Champions amb un total de set triomfs. Això sí, el Barça és l’únic que ha estat capaç de guanyar-hi aquest any a l’anada de la Supercopa d’Espanya (0-2).

Els blaugranes intentaran tornar a guanyar a Sevilla. Amb aquesta consigna i amb l’objectiu d’apropar-se al lideratge de la Lliga tan ràpid com sigui possible, Luis Enrique ha dirigit aquest dijous al matí una sessió d’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Una sessió que també ha comptat amb els jugadors del filial Borja, Mujica, Perea, Abeledo, Gumbau, Nili i Marlon. Alguns d’ells van participar aquest dimecres en la victòria de la jornada intersetmanal de la Segona Divisió B davant el València Mestalla al Miniestadi (3-1). El primer equip es tornarà a exercitar tant divendres com dissabte a les 11 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut