Barça B – València Mestalla: Més líders! (3-1)

Barça B – València Mestalla: Més líders! (3-1)

Els de Gerard López, amb un hat-trick de Dani Romera, el primer amb el Barça, han derrotat els de Curro Torres al Miniestadi en un atractiu partit de futbol que serveix per guanyar més marge al capdavant de la classificació

El Barça B continua en línia ascendent. Si el cap de setmana passat els de Gerard López van guanyar el Llagostera (0-2) en un estadi on encara no havia guanyat ningú, aquest dimecres ha estat el torn de derrotar el que arribava a aquesta 12a jornada com a segon classificat del grup 3 de la Segona B, el València Mestalla (3-1). Un triomf que ha arribat amb remuntada, gràcies a tres gols de Dani Romera, que ha marcat amb l’ajuda de tres grans accions de Jesús Alfaro i que han permès al Barça B capgirar el gol inicial d'Aridai i endur-se una victòria que el fa ser líder, amb 25 punts.

Igualtat inicial

El partit entre els dos filials ha estat a l’altura del que s’esperava. La igualtat no ha evitat que es veiés un duel emocionant i elèctric, amb ocasions clares en totes dues àrees. També amb gols, un per banda abans del descans, tot i que haurien pogut ser més. Perquè, tot i que Aridai ha estat el primer a perforar la xarxa després de rematar una gran jugada per la banda esquerra de Jordi Sánchez (0-1, 28), l’afició del Miniestadi ja havia estat a punt de veure algun gol. Primer, un de Marc Cardona, que ha rebut l’esfèrica escorat dins l’àrea petita, però s’ha inventat un xut perillosíssim que ha marxat per sobre del travesser (min 10). També per part xe, sobretot en un doble xut d’Aridai a porteria buida que ha salvat Moisés (min 24).

Però, malgrat que la diana del mateix Aridai (0-1) ha semblat que feia mal al Barça, els de Gerard López s’han refet i han aconseguit empatar. Han avisat en una gran passada de Cardona cap a Alfaro que ha entrat dins l’àrea però, el seu xut ha marxat a córner desviat per un rival. No ha perdonat, però, en la següent jugada: passada de Carles Aleñá cap a Alfaro, que ha caigut dins l’àrea pressionat per un rival, però el refús l’ha atrapat Romera i el seu xut ha superat Antonio (1-1, min 40).

Remuntada blaugrana

Un gol que ha donat ales al Barça, que no ha necessitat gaire temps més per capgirar el resultat. Ha estat gràcies a una gran passada d’Alfaro cap a Romera, que ha decantat la balança cap al cantó blaugrana amb un toc de pilota preciós que ha deixat clavat Antonio (2-1, min 51).

Per sota al marcador, el València ha hagut d’arriscar i deixar més espais. També pressionar amb més contundència per recuperar pilotes en zona d’atac. En un parell d’aquestes, Aridai ha posat a prova Suárez, però al final les ocasions més clares han nascut de les botes dels jugadors blaugrana. Per exemple, un xut que ha sortit fregant el pal d’Aleñá (min 64), un cop de cap de Marc Cardona en un córner servit en curt (min 65) i, sobretot, una jugada màgica d’Aleñá, que ha marxat de quatre rivals, però Antonio ha acabat salvant (min 68).

Tàndem Alfaro-Romera per sentenciar

El jove jugador de Mataró no ha marcat, però sí que ha estat important per sentenciar el partit. Perquè s’ha inventat una grandíssima passada en profunditat per a la carrera d’Alfaro, que també ha centrat meravellosament bé per a Dani Romera, que només ha hagut d’empènyer l’esfèrica per marcar el seu primer hat-trick amb la samarreta del Barça (3-1, min 75) i sentenciar el duel. Perquè el marcador ja ha estat una llosa massa gran per al Mestalla, que ha provat de reduir distàncies, però no ha tingut encert, i els de Gerard López no han patit per endur-se un triomf vital per refermar-se al capdavant de la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut