13 assistències de Neymar Jr aquest curs

13 assistències de Neymar Jr aquest curs

Amb la passada a Suárez en el gol del Clàssic, el brasiler s’apropa al seu millor registre amb el Barça: la temporada 2015/16 va repartir 21 passades de gol

- Neymar Jr acumula ja 13 assistències de gol aquesta temporada. L’última la va fer aquest dissabte contra el Reial Madrid, en servir la falta que Suárez va rematar a gol al minut 53. El brasiler s’apropa a la seva millor xifra com a blaugrana. El curs 2013/14, el primer al Barça, en va fer 11, i la temporada següent en va repartir 7. El curs 2015/16 va signar el seu millor registre com a assistent amb 21 passades de gol. Ara, amb quatre mesos de competició, ja n’ha fet 13.

- De les 13 assistències de gol que ha repartit el brasiler, set han estat a la Lliga de Campions i les altres sis en partits de Lliga.

- Durant el Clàssic, Neymar Jr va veure la seva cinquena groga i es perdrà el proper partit de Lliga per acumulació de targetes. Per tant, el brasiler no podrà jugar dissabte (13 hores) a El Sadar contra l’Osasuna.

- El gol de Luis Suárez contra el Reial Madrid d’aquest dissabte va certificar el 22è Clàssic consecutiu en què el Barça marca com a mínim un gol.

- El davanter uruguaià acumula ja quatre gols en cinc Clàssics disputats. De fet, Luis Suárez va debutar com a blaugrana en un Reial Madrid – Barça de la temporada 2014/15. Aquell dia el ‘9’ del Barça no va marcar, i des d’aleshores ha vist porteria en els quatre Clàssics que ha disputat.

- La passada de Neymar Jr a Luis Suárez en el gol del Barça va significar la tercera assistència del brasiler en els vuit Clàssics que ha jugat com a blaugrana. Les altres dues assistències que ha fet Neymar Jr en Clàssics anteriors van ser la temporada 2013/14, amb una passada a Alexis Sánchez, i la temporada 2015/16, que va deixar una obra d’art del davanter blaugrana en què va assistir de tacó a Andrés Iniesta, en un partit que el Barça va acabar guanyant al Santiago Bernabéu per 0-4.

- La connexió entre Luis Suárez i Neymar Jr ja ha donat 33 gols al Barça des que tots dos vesteixen de blaugrana. El davanter uruguaià ha fet 19 assistències a l’‘11’, i el brasiler ha fet 14 passades de gol al ‘9’.

- En el Clàssic d’aquest dissabte al Camp Nou es va acabar una ratxa de nou partits sense empat en els enfrontaments entre el Barça i el Reial Madrid. El rècord, en aquest cas, es remunta al període entre el 1977 i el 1983, quan es van disputar 13 duels consecutius sense igualtat al marcador.

- Leo Messi va ser el capità del Barça per primera vegada en un Clàssic. En absència d’Iniesta, l’argentí ha capitanejat el conjunt blaugrana en els últims partits. Aquest dissabte Iniesta ja tenia l’alta mèdica, però va començar el partit a la banqueta i Messi va tornar a lluir el braçal. Però al minut 60, quan va reaparèixer Iniesta en substitució de Rakitic, el ‘10’ va cedir la posició de capità al manxec.

 

    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut