Així va viure Luis Suárez el Clàssic

Així va viure Luis Suárez el Clàssic

Un seguiment a l’uruguaià, que va ser un dels protagonistes del partit contra el Madrid amb el gol que va obrir la llauna al Camp Nou

Luis Suárez va ser un dels protagonistes del Clàssic. Perquè seu va ser el gol que va inaugurar el marcador a favor del Barça, amb un cop de cap després d’un servei de falta lateral de Neymar (53’). No va servir per donar els tres punts, ja que Ramos va empatar al tram final (1-1, min 90), però sí per engrandir les seves xifres. I és que l’uruguaià, amb el gol que va fer al Camp Nou en el partit de Lliga, ja suma un total de 4 dianes en cinc enfrontaments contra el Reial Madrid. De fet, només es va quedar sense marcar en el seu primer Clàssic, precisament el dia del seu debut amb el Barça, el 26 d’octubre del 2014.

En aquest darrer duel contra els blancs, una jornada sempre especial, les càmeres del Club van fer un seguiment exhaustiu del ‘9’ blaugrana. Suárez va arribar a l'Estadi acompanyat de Leo Messi i va trepitjar la gespa del Camp Nou en l’escalfament juntament amb els altres membres del trident. Les imatges, però, no acaben aquí. Per això no et perdis aquest vídeo, amb les imatges més destacades del davanter del FC Barcelona, tant en la prèvia com en els instants posteriors al partit.

El gol de Suárez, a Ràdio Barça

El Clàssic és un dels partits més especials de l’any. I, com no podia ser d’una altra manera, el Camp Nou es va vestir de gala per rebre el Reial Madrid de Zinedine Zidane, amb un total de 98.485 espectadors que van omplir de color les graderies de l’Estadi. Una atmosfera que es va traslladar a tots els racons, també a les cabines dels mitjans de comunicació.

En una d’elles, Ràdio Barça va explicar per a tots els aficionats blaugrana el primer Clàssic de la temporada, que va acabar amb empat (1-1). El moment més àlgid va ser el gol de Suárez, el que obria el marcador, amb un cop de cap després d’un servei de falta lateral de Neymar (53’). Si no vas escoltar la narració, doncs, la pots recuperar amb aquest vídeo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut