Així va ser la reaparició d’Andrés Iniesta

El capità blaugrana, després de 41 dies de lesió, va tornar als terrenys de joc en el Clàssic i va tornar a deixar més d’una pinzellada de la seva qualitat

Una de les principals notes positives que va deixar l’empat (1-1) en el Clàssic d’aquest dissabte al Camp Nou va ser la reaparició d’Andrés Iniesta. El capità blaugrana va tornar als terrenys de joc després de 41 dies de lesió, i no va deixar indiferent ningú. El ‘8’ del Barça, després de rebre l’alta mèdica el dia anterior, va començar el partit a la banqueta. Després del descans va començar a escalfar-se, i al minut 60 –amb 1-0 al marcador– va substituir Rakitic. Messi li va cedir el braçal de capità, i des del primer moment se’l va veure molt actiu amb la pilota als peus.

Tot i la inactivitat per la lesió, Iniesta va agafar el ritme del duel ben aviat. El seu retorn va estar acompanyat d’una gran ovació per part dels 98.485 espectadors que van omplir el Camp Nou. Un cop a la gespa, el capità va deixar diverses pinzellades de la seva qualitat i lideratge: controls orientats, transicions, canvis de ritme... Les dues accions més destacades van ser assistències que van estar a punt de convertir-se en gol. En la primera va conduir fins que va assistir Neymar Jr. El brasiler, després d’un retall, va xutar massa alt. Uns minuts més tard la connexió va ser amb Messi. Una passada màgica a l’espai, entremig dels centrals, va arribar a peus de l’argentí, que va xutar massa creuat. Ell mateix, a més, va tenir una bona ocasió, però va xutar al lateral de la xarxa.

No et perdis el més destacat de la tornada d’Andrés Iniesta als terrenys de joc en aquest vídeo. El capità està de tornada, i la seva actuació al Clàssic fa pensar que tornarà al seu millor nivell per acabar l’any.