Els minuts previs al Clàssic, des del túnel de vestidors

Els minuts previs al Clàssic, des del túnel de vestidors

Els jugadors del Barça i del Reial Madrid, alguns dels quals companys de selecció, es van saludar just abans de l’inici del partit

El Barça – Reial Madrid d’aquest dissabte va ser un duel de màxima intensitat, com acostumen a ser els Clàssics. El duel entre culers i blancs va omplir el Camp Nou amb 98.485 espectadors que van vibrar. La sortida dels jugadors al terreny de joc va anar acompanyada del desplegament d’un espectacular i històric mosaic. Abans, els futbolistes de tots dos equips van coincidir al túnel de vestidors. Ara podem veure el vídeo que vam enregistrar en un dels moments de més tensió i concentració per part dels jugadors. Els instants previs a l’inici d’un dels partits més seguits del món.

Als minuts previs al Clàssic, els jugadors es van saludar entre ells. Alguns, cal recordar-ho, són companys de selecció. Per exemple, Sergi Roberto, Jordi Alba, Sergio Busquets i Piqué van poder saludar alguns companys de la selecció espanyola com Sergio Ramos, Nacho i Carvajal. D’altra banda, Ivan Rakitic, Luka Modric i Kovacic, els líders de la selecció de Croàcia, també es van saludar efusivament. Les salutacions s’intercalen amb els ànims entre companys. Són moments de concentració, i els jugadors s’esperonen entre ells abans que rodi la pilota.

No et perdis aquest vídeo de les interioritats del túnel de vestidors als minuts immediatament previs a l’inici del Clàssic entre el Barça i el Reial Madrid. Un duel de màxima rivalitat sobre el camp, però que respira ‘fair play’ més enllà del futbol.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut