Bartomeu i Mikitani valoren l’acord amb Rakuten

Bartomeu i Mikitani valoren l’acord amb Rakuten

Els presidents han visitat el Camp Nou després de l’acte, que ha tingut una audiència global a través de l’‘streaming’ del web del Club i ha estat seguit en directe per més de cent periodistes acreditats

L’Auditori 1899 s’ha quedat petit aquest migdia per acollir l’acte institucional en què s’ha formalitzat l’acord de patrocini de Rakuten com a partner principal global del FC Barcelona. Més de cent periodistes acreditats han assistit a la compareixença del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el president i CEO de Rakuten, Hiroshi Mikitani, i el vicepresident responsable de Màrqueting i Comunicació del Club, Manel Arroyo.

L’acte i la roda de premsa posterior han estat seguides en ‘streaming’ a través del lloc web del Club per tot el món. Posteriorment a l’acte, Bartomeu i Mikitani han baixat a la gespa del Camp Nou, on han fet una fotografia commemorativa de l’acord. Tot seguit, els dos presidents han estat entrevistats per Barça TV a la Llotja Josep Suñol i han ofert una reflexió més pausada d’un acord històric.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut