La subcampiona olímpica Yulimar Rojas fitxa pel Barça

La subcampiona olímpica Yulimar Rojas fitxa pel Barça

La secció d’Atletisme del Club incorpora l’atleta veneçolana de 21 anys, medalla de plata als Jocs de Rio en triple salt i actual campiona del món en pista coberta d’aquesta especialitat

Yulimar Rojas (Puerto de la Cruz, Veneçuela, 21 d’octubre del 1995), actual subcampiona olímpica de triple salt, s’incorpora a la secció d’atletisme del Barça. L’atleta ha rubricat el seu compromís amb el Barça aquest dilluns a les instal·lacions del Club acompanyada pel delegat de la secció d’atletisme, Vicente Egido, i el seu entrenador, l’exatleta cubà Iván Pedroso.

Yulimar Rojas fa 1,92 m d’alçada i pesa 72 quilos. Tot i la seva joventut, Rojas ja té en el seu palmarès un Campionat Sud-americà d’Atletisme (2015), un Campionat del Món en pista coberta (2016) i una plata olímpica (2016), sempre en l’especialitat de triple salt. La seva millor marca personal són 15,02 m, rècord de Veneçuela. També té el rècord del seu país en salt de longitud amb una marca de 6,57 m. L’entrenador de Yulimar Rojas és el llegendari exatleta cubà Iván Pedroso, campió olímpic a Sydney (2000) i nou vegades campió del món de salt de llargada.

Declaracions de Yulimar Rojas, atleta del FC Barcelona:

“Serà un orgull defensar els colors d’aquest club perquè tinc passió pel Barça des de molt petita. Sóc aficionada a l’equip de futbol des de sempre, i per això no m’ho vaig pensar dues vegades. Vull que l’atletisme del Barça també es conegui a tot el món i guanyi títols com el futbol. A més, aquí al Barça comptaré amb tots els mitjans necessaris per competir a l’elit amb totes les garanties i continuar guanyant totes les proves i medalles possibles”.

Declaracions d’Iván Pedroso, entrenador de Yulimar Rojas:

“Yulimar és molt jove i té un potencial enorme per ser la número 1 del món durant molts anys. Aquí al Barça podrà desenvolupar tot aquest potencial i aquest escut també li donarà una projecció internacional que no tindria en cap altre club”.

Declaracions de Vicente Egido, delegat de la secció d’atletisme del FC Barcelona:

“Per a la secció d’atletisme del Barça és un luxe comptar amb una atleta del nivell de Yulimar Rojas, sens dubte la de millor palmarès internacional que ha tingut mai el Club. El seu fitxatge és una demostració del fet que el Barça és el club poliesportiu de referència al món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut