L’emotiva trobada de Murtaza Ahmadi i Leo Messi a Qatar

L’emotiva trobada de Murtaza Ahmadi i Leo Messi a Qatar

El nen afganès que va ser fotografiat vestint una samarreta de plàstic amb el ‘10’ de l’Argentina i el crac blaugrana han tingut una curiosa trobada a Doha

En la prèvia del partit amistós entre el FC Barcelona i l’Al-Ahli s’ha viscut un emotiu episodi entre Leo Messi i Murtaza Ahmadi, tant a l’hotel de concentració de l’equip a Doha com a l’estadi Al-Gharafa. Ahmadi és el nen afganès que, amb cinc anys, va ser fotografiat amb una samarreta de la selecció argentina feta amb una bossa de plàstic. Uns mesos més tard, Messi li va enviar dues samarretes –una del Barça i una altra ‘albiceleste’- a través de l’UNICEF, i aquest dimarts Murtaza Ahmadi ha pogut conèixer el seu ídol.

Gràcies a una organització governamental del Qatar, el nen afganès ha estat convidat al partit que han disputat el Barça i l’Al-Ahli Saudi. Abans, i gràcies a un acte Meet & Great a l’hotel de concentració de l’equip, Murtaza Ahmadi ha conegut Leo Messi en persona. L’argentí s’ha mostrat molt content per la trobada, i ha estat molt participatiu amb ell. El nen, encantat amb l’acte, no s’ha separat del seu ídol en cap moment.

Tampoc ho ha fet en els minuts previs al partit. Al túnel de vestidors, just abans de sortir a la gespa, Messi ha acompanyat de la mà Murtaza Ahmadi, que s’ha agafat amb força a la cintura del ‘10’. Un cop al centre del camp, l’afganès no s’ha separat de Messi –ha fet el minut de silenci amb l’equip-, i l’ha volgut acompanyar fins a l’inici del matx, en una imatge emotiva i curiosa que ha provocat els somriures dels blaugranes. De fet, no ha marxat del camp fins que l’àrbitre se l’ha endut en braços, ja que ell volia quedar-se a jugar amb el seu ídol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut