Luis Enrique: “Contra l’Osasuna no és un partit qualsevol”

Luis Enrique: “Contra l’Osasuna no és un partit qualsevol”

El tècnic ha parlat de la dificultat del matx i ha destacat la gran diversitat de perfils que té entre els seus jugadors per completar l’onze

El FC Barcelona visitarà dissabte (13.00 h) l’Osasuna en la 15a jornada de Lliga. Els culers viatgen a Pamplona amb la intenció de recuperar la senda de la victòria en la competició de Lliga després de la golejada davant el Gladbach. El tècnic culer, Luis Enrique Martínez, ha assegurat que “contra l'Osasuna no serà un partit qualsevol”.

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • “Hem d’afrontar el partit amb molta serietat, igual que cada matx. Cada partit fora de casa sempre presenta dificultats afegides”
  • “Cal jugar bé i començar amb bon ritme des del primer minut. Hem de ser efectius amb la pilota”
  • Sergi Roberto ens dóna diferents possibilitats, és un jugador comodí. Aquest any hem dissenyat la plantilla perquè jugui més de lateral, però això no treu que pugui jugar en una altra posició”
  • “Quan situem André Gomes de pivot és perquè té qualitats per fer-ho. La seva millor posició és la d'interior, pel maneig de la pilota i l’arribada i el bon llançament que té, però també ens ha estat ajudant com a pivot i és un bon recurs. Tenir jugadors polivalents és molt positiu per al jugador i per a l'equip. Tinc molts recursos en els interiors i tots amb un estil Barça, de toc, arribada i pressió”
  • L’Osasuna té la necessitat de guanyar, però nosaltres també, perquè estem segons a 6 punts del líder. No és un partit qualsevol per a nosaltres, els punts tenen la màxima importància”
  • “Jugar a les 13 h? No és un horari gaire habitual, però ens entrenem cada dia a les 11 h, així que tampoc hi ha tanta diferència”
  • “Contra el Borussia era un partit diferent perquè no hi havia res en joc, però el fet de fer un gran partit i resoldre-ho d’aquesta manera fa que pugui ser un reforç clar per a tots i un bon punt d'inici per continuar millorant el rendiment”
  • “De marge de millora en tenim de sobres, perquè queden moltes jornades”
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut