Les 10 frases més destacades de l’entrevista a Luis Enrique

Les 10 frases més destacades de l’entrevista a Luis Enrique

El tècnic ha fet un repàs ampli de l’actualitat del Barça, dels reptes del 2017 i dels noms propis de l’inici de la temporada
  • “Ara tenim un repte molt maco a la Lliga. Estem a sis punts del Reial Madrid, i hem de veure si podem solucionar la situació. Aquest és un equip fet per a grans reptes. Tot i que guanyem títols i els haguem guanyat aquests anys, és molt difícil guanyar-los. Han d’arribar els títols perquè som els que millor juguem, els que tenim la idea més clara, i això, al llarg de la temporada, ens ha de donar rèdit”.
  • “Si no tingués la sensació que ajudo el meu equip i els meus jugadors, i no ho percebés clarament, no seria entrenador, perquè per ser alineador no serveixo”.
  • “Percebo que tinc un grup de jugadors únic, que tinc moltes solucions i que puc rotar. Això farà que es vegi una bona imatge al final de la temporada. Al culer li hem de dir que hi ha més gana que mai”.
  • “Quan vam arribar al Barça ens vam marcar l’objectiu de no ser previsibles, i això és difícil en un equip que sempre té la pilota. Ara el Barça domina diversos recursos. Les transicions no es donen gaires vegades en un partit, però no hem de ser contraris a aprofitar-les. Tot i que el nostre objectiu és tenir la pilota i generar superioritats, els recursos ens fan ser més perillosos”.
  • Aleix Vidal és el jugador que ha comptat amb menys minuts per una decisió que vaig prendre després dels primers partits. No em puc casar amb ningú, i l’Aleix és dels jugadors més simpàtics i que creen més bon ambient al vestidor. Va ser una sorpresa agradable el partit que va fer contra el Borussia Mönchengladbach, i si continua mostrant aquest nivell tornarà a tenir oportunitats”.
  • Paco Alcácer va començar tenint bones ocasions, però aleshores es va crear una pressió al seu voltant que el volia posar nerviós. Jo, com a tècnic, busco la màxima tranquil·litat. Té molt gol i, no sé quan, en farà”.
  • “L’altre dia, mirant un exercici de posició, vaig pensar: 'Jo, en aquest equip, no jugaria ni un minut'. Jo era un interior amb arribada amb dos extrems oberts, però aquest és un Barça que elabora més. Sort que no va coincidir l’època”.
  • Messi podria jugar del que vulgui. Podria jugar d’interior, però aquesta posició té un component defensiu i seria ridícul desgastar Messi. És ridícul que es comparin premis, amb jugadors actuals o històrics. No vull faltar al respecte a ningú, però no hi ha res a fer. Que un jugador pugui fer això en aquesta època... No hi ha paraules. No n’hi haurà cap altre d'igual”.
  • “Messi és conscient que els seus companys el fan millor a ell, així ho ha dit sempre. Tots saben que ell és el número 1”.
  • “No tinc cap dubte que estic al millor equip, al millor club, amb els millors jugadors, amb la meva família aquí i gaudint molt. Però hi ha una part dura d’aquesta professió i que he de valorar de cara a properes temporades. Tinc temps, el Club es manté al meu costat i continuarem planificant el futur immediat. Sé que si no és aquí no serà enlloc”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut