Així ha estat el viatge del Barça a Vila-real

Així ha estat el viatge del Barça a Vila-real

L’expedició blaugrana s'ha traslladat a terres castellonenques per disputar el partit corresponent a la 17a jornada de la Lliga

El FC Barcelona ha viatjat a Vila-real per disputar aquest diumenge el duel davant els groguets (20.45 h). Els homes de Luis Enrique han sortit de l’aeroport del Prat al voltant de les 11.20 h en direcció cap a la ciutat castellonenca per disputar el matx d’aquesta nit davant el Vila-real CF i hi han aterrat a les 11.45 h. 

L’expedició blaugrana ha estat encapçalada pel Vicepresident Jordi Mestre i pels membres de la Junta Directiva Enric Tombas i Xavier Vilajoana. Per a aquest matx, Luis Enrique ha convocat els 18 jugadors següents: Ter Stegen, Masip, Piqué, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

Els blaugranes s’enfrontaran al conjunt de Fran Escribá en el partit corresponent a la 17a jornada de Lliga, el primer duel lliguer de l’any. El FC Barcelona que intentarà aconseguir la primera victòria d’aquest 2017 en un dels estadis més complicats del campionat. I és que el Vila-real es troba només a 5 punts del conjunt culer i és l’equip menys golejat de Primera Divisió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut