Els moviments a la plantilla del Barça Lassa

Els moviments a la plantilla del Barça Lassa

El conjunt de Xavi Pascual tindrà les novetats de Ludovic Fàbregas, Thiagus Petrus –ja presentats-, Casper Mortensen, Kevin Möller i Gilberto Duarte per a la temporada 2018/19

Durant la presentació de Ludovic Fàbregas a la sala de premsa del Palau Blaugrana el dilluns passat, David Barrufet, mànager esportiu de la secció d’handbol, va donar per tancada la plantilla per a la temporada 2018/19 amb les incorporacions fetes fins al moment. Amb Fàbregas i Thiagus Petrus ja presentats, durant les properes setmanes serà el torn dels altres tres fitxatges. Gilberto Duarte i Casper Mortensen seran presentats els propers dimarts 17 i dimecres 18, respectivament, a les 13:30 hores al Palau. L’últim a presentar-se davant dels mitjans serà el nou porter blaugrana Kevin Möller.

Les cinc incorporacions d’aquest estiu cobriran les cinc baixes que ha tingut l’equip respecte del curs passat. Möller ocuparà el lloc sota pals que Ristovski va defensar les últimes dues temporades, i farà parella amb Pérez de Vargas. Mortensen –màxim golejador de la Bundesliga 17/18-, per la seva banda, cobrirà l’adéu de Valero Rivera. Com a especialista defensiu, Thiagus Petrus substituirà Viran Morros, mentre que Fàbregas arriba en el lloc d’Alexis Borges. Per últim, després de la cessió de Wael Jallouz al Füchse Berlin, Gilberto Duarte arriba al Barça Lassa per ocupar la plaça de lateral esquerre.

Amb aquests moviments, David Barrufet va donar per tancada la planificació de la plantilla per a la temporada 2018/19, i Xavi Pascual comptarà amb 18 jugadors per afrontar un nou curs amb les màximes aspiracions i amb set títols en joc.

Consulta aquí com queda la plantilla del Barça Lassa 2018/19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut