Luis Suárez iguala Luis Enrique com a golejador del FC Barcelona

Luis Suárez iguala Luis Enrique com a golejador del FC Barcelona

Amb el seu doblet davant l’Alabès, el davanter uruguaià ha igualat el seu tècnic amb 109 gols amb la samarreta blaugrana

Luis Suárez continua superant-se dia a dia. Si fa unes setmanes aconseguia arribar als 100 gols com a blaugrana, aquest cop el davanter uruguaià ha atrapat el seu entrenador actual, Luis Enrique Martínez, com a golejador de la història del Club. El tècnic asturià, en la seva etapa com a jugador del FC Barcelona, va marcar un total de 109 dianes, exactament les mateixes que suma ara l’uruguaià.

Luis Suárez ha assolit la xifra golejadora de l’entrenador asturià en només 128 partits i en poc més de dues temporades. Luis Enrique, però, va arribar a aquest nombre de gols durant les vuit temporades en què va jugar com a blaugrana (1996-2004), en un total de 300 partits. Cal destacar que l’asturià acostumava a moure’s pel mig del camp, no en la posició de davanter centre, com Suárez, i la seva funció principal no era la de marcar gols.

Luis Suárez suma un total de 25 gols aquesta temporada, en 32 partits. A més, el crac uruguaià ha començat aquest 2017 com un tro, marcant un total de 10 dianes en només 11 enfrontaments. El ‘9’ culer continua batent registres golejadors i lidera el Pitxixi de la Lliga espanyola amb 18 gols. Un trofeu que ja va guanyar la campanya anterior, juntament amb la Bota d’Or.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut