fcb.portal.reset.password

Luis Suárez torna a ser d’Or. El davanter uruguaià del FC Barcelona ha rebut la Bota d’Or 2015/16, que l’acredita com el màxim golejador de la temporada passada amb 40 gols a la Lliga. En un acte celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm aquest dijous al migdia, Suárez ha rebut la segona Bota d’Or de la seva carrera enmig d’una enorme expectació. A l’acte no li ha faltat emotivitat quan Luis Suárez ha recollit el guardó de les mans dels seus fills, Benjamín i Delfina. De fet, el crac uruguaià, emocionat, ha dedicat el premi a la seva família, que “és el més important" a la seva vida.

Abans de l’entrega s’ha mostrat un vídeo en què apareixien diverses personalitats importants en la vida de Luis Suárez. D'aquest vídeo cal destacar les paraules del seleccionador de l’Uruguai, Óscar Tabárez, que ha definit Suárez com “la representació de la nostra passió futbolística”.

"Els meus companys també són partícips dels meus gols perquè ho fan tot molt més fàcil"

Suárez s’ha mostrat també “agraït al FC Barcelona per haver-li donat l'oportunitat de viure aquest somni”. L’uruguaià ha reconegut amb to emotiu que no s’imaginava ser golejador quan va arribar al Barça, perquè “l’únic que volia era guanyar la Lliga de Campions”, fet que va assolir la primera temporada. El ‘9’ blaugrana ha destacat amb la seva generositat habitual que la Bota d’Or l’ha guanyada gràcies als seus companys, que també són partícips dels seus gols “perquè ho fan tot molt més fàcil”.

La gran relació del trident s’ha demostrat quan Suárez ha destacat: “Si l’any vinent no guanyo la Bota d’Or espero que ho faci Messi o Neymar Jr”. Precisament tots dos jugadors van marcar aquest dimecres en la victòria davant el Manchester City. En aquest sentit, Suárez ha reconegut la pregunta que li va fer el seu fill Benjamín un cop va arribar a casa després del partit: “El meu fill em va preguntar per què no havia marcat gol, però li vaig dir que el veí (Messi) n’havia fet tres. Com que el coneix es va posar content, també”. Un fet que demostra el bon ambient que hi ha a dins del vestidor del FC Barcelona.

Gran representació del FC Barcelona

A l’acte d’entrega de la Bota d’Or hi han assistit el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el vicepresident Jordi Mestre; el director d’Esports Professionals, Albert Soler; el secretari tècnic, Robert Fernández; el CEO del Club, Òscar Grau, i els capitans Andrés Iniesta, Sergio Busquets i Leo Messi, entre moltes altres personalitats vinculades al Barça i a la societat civil catalana.

Tornar a dalt