Entrenament de somriures i recuperació

Entrenament de somriures i recuperació

Després del triomf al Vicente Calderón, el Barça s’ha exercitat per començar a preparar la visita de l’Athletic amb la presència d’Iniesta sobre la gespa de la Ciutat Esportiva

El Barça ha tornat als entrenaments aquest dijous per començar a preparar el partit de Lliga contra l’Athletic Club del proper dissabte (16.15 hores). Ho ha fet després de la gran victòria aconseguida al Vicente Calderón a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid (1-2). Un triomf que ha provocat molt bon ambient en la sessió que s’ha fet al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. A més, l’equip ha pogut felicitar Gerard Piqué pel seu 30è aniversari.

Un altre motiu per als somriures que s’han vist a la sessió ha estat la presència d’Andrés Iniesta sobre la gespa. El capità, en plena recuperació de la lesió al soli de la cama esquerra que es va fer en el partit contra la Reial Societat disputat a Anoeta, s’ha exercitat amb la resta de disponibles del primer equip. L’entrenament, en què els jugadors titulars al Calderón han fet treball de recuperació, també ha comptat amb els jugadors del Barça B Mujica, Marlon i Aleñá.

L’equip seguirà preparant la visita de l’Athletic Club al Camp Nou amb un últim entrenament previst per a aquest divendres a les 11 hores. Abans d’assegurar-se la presència en una nova final de la Copa del Rei, el Barça buscarà posar pressió en la lluita pel liderat de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut