El gest de l’Infantil B guanya el Premi Laureus ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’

El gest de l’Infantil B guanya el Premi Laureus ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’

Els joves jugadors del planter blaugrana han estat premiats per consolar els seus rivals després de guanyar la World Challenge Cup al Japó

El FC Barcelona ha estat un dels protagonistes als Premis Laureus de l’esport. Els blaugranes han estat representats per l’Infantil B, que ha estat el guanyador del guardó en la categoria ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’. El seu gest en la final de la World Challenge Cup del Japó, consolant els seus rivals després del partit, va fer la volta al món.

L’equip dirigit per Sergi Milà va donar una lliçó de saber guanyar. Després d’imposar-se per 1-0 a l’Omiya Ardija japonès els futbolistes de l’Infantil B van consolar, un per un, els jugadors locals. Un gest d’esportivitat blaugrana que no va passar desapercebut i que és exemple dels valors de la Masia, transmesos generació rere generació. El mateix tècnic culer ha volgut agrair el premi en nom de tot el futbol formatiu: "En nom dels 23 jugadors de l'Infantil B, del cos tècnic i dels qui formem part del futbol formatiu del FCB, volem agrair a Laureus l'entrega d'aquest guardó i ho fem extensiu a tota la gent que ens ha votat durat aquest darrer mes”.

A més, Sergi Milà ha afegit: “És de gran importància per a nosaltres, ja que no és un guardó que es doni com a conseqüència d'un resultat en un partit o un campionat guanyat, sinó que està relacionat amb els valors, el respecte i el joc net, un aspecte al qual donem molta importància al FC Barcelona des que els nostres jugadors ingressen al Club”. Finalment, ha conclòs: “Nosaltres, com a Club, tenim un objectiu: formem persones a través de l'esport. I aquest gest que els nostres jugadors van protagonitzar al Japó és el millor exemple que anem pel bon camí i estem fent les coses bé”.

Una expedició blaugrana que ha estat encapçalada pel mateix Sergi Milà, juntament amb Xavier Vilajoana (directiu responsable del futbol formatiu amateur), Jordi Roura (secretari tècnic del futbol formatiu amateur) i Aureli Altimira (coordinador del futbol formatiu amateur).

Què és el premi al Millor Moment Esportiu de l’Any?

Per primera vegada, els aficionats de l’esport han pogut formar part dels Premis Laureus, uns guardons anuals que s’entreguen als millors esportistes de l’any, tant de manera individual com col·lectiva. Aquesta nova categoria, però, ha presentat la singularitat que el guanyador ha sortit de la votació dels aficionats, amb una enquesta mundial on-line. El ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’ identifica el gest amb més ressonància, que simbolitza els veritables valors de l’esport.

L’Academia Laureus va escollir sis moments com a candidats finals a aconseguir el premi, entre els quals el gest de l’Infantil B blaugrana ha sortit guanyador. Entre la resta dels finalistes, hi destaca el d’un nen portuguès que consola un home francès després que França perdés la final de l’Eurocopa 2016 contra Portugal, el qual ha estat segon en la votació, només superat pels joves del planter culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut