L’Infantil B guanya la World Challenge Cup

L’Infantil B guanya la World Challenge Cup

L’equip de Sergi Milà tanca una setmana perfecta al Japó superant per 1-0 a l’Omiya Ardija Junior en una final en la que van tornar a mostrar tot els seus valors al consolar als jugadors rivals després de la derrota

L’Infantil B ha signat una setmana perfecte al Japó. L’equip de Sergi Milà torna avui a Barcelona després de guanyar a l’Omiya Ardija Junior, per 1-0, a la final de la World Challenge Cup. El gol ha estat obra del nou fixatge Xavi Planas, que arriba procedent de la Damm. El Barça no només ha deixat constància a Tòquio del seu bon joc, del seu ADN Barça, sinó que, una vegada més, ha donat un gran exemple de comportament i de valors. Els jugadors de l’Infantil B van consolar un a un als futbolistes de l’Omiya Ardija Junior al final del partit quan aquests estaven plorant la derrota. Una situació idèntica a la que van protagonitzar els mateixos jugadors blaugranes la passada Setmana Santa al MIC, aleshores eren alevins, quan abans de celebrar el torneig van consolar als jugadors del Reial Madrid a qui havien guanyat per 2-0.

L’Infantil B ha demostrat al Japó que és un gran equip tot i estar en plena fase d’adaptació al futbol 11. Van superar al Sanfrece Hiroshima Junior al seu debut per 4-0, amb gols de Toni Caravaca, Marc Jurado, Pol Muñoz e Iker Almena, i per 2-1 al Kawasaki Frontale, amb gols de Gavi i Xavi Planas. El tercer partit va ser el més còmode, van superar per 8-1 al Kumamoto, abans d’afrontar els quarts de final on es van desfer del Ventforet per 4-0, amb dianes de Xavi Planas (2), Pau Segarra i Jan Oliveras. El Verdi Tokio va ser el rival a les semifinals i també el van superar per 4-0, amb gols en aquesta ocasió de Marc Jurado, Pau Segarra, Xavi Planas i Iker Almena. La final contra el Omiya Ardija Junior va ser molt complicada ja que els japonesos no havien encaixat cap gol al campionat, però al final els blaugranes es van imposar i van guanyar el primer torneig de la temporada pel futbol formatiu amateur. El blaugrana Adrià Capdevila, a més, va ser escollit millor jugador del torneig.

 

El Cadet B i l’Infantil A, cap a Itàlia

L’activitat no s’atura al futbol formatiu amateur blaugrana aquesta temporada. El Cadet B de Cristian Catena viatja avui a Itàlia per disputar el Torneig Memorial Gaetano Scirea. Demà jugarà contra el Serenissima i el dimecres contra l’Astana a la primera fase. La Juventus, Atalanta, Inter, Roma, Milan, Chievo i Parma, entre d'altres, també juguen aquest torneig. L’Infantil A de Carles Martínez, per la seva part, viatja cap a Roma per jugar el II Torneig Cristina Varani. A la primera fase s’enfrontarà contra la Juventus, Perugia, Renato Curi i Urbetevere. Panathinaikos, Roma, València, Inter, Sampdoria, Botev, Lazio i Empoli, entre d’altres, també disputen aquest important torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut