Els gols de Neymar Jr, lluny del Camp Nou

Els gols de Neymar Jr, lluny del Camp Nou

Les sis dianes que ha marcat el brasiler a la Lliga han estat en partits a domicili, mentre que Messi i Suárez reforcen el liderat a la taula de Pitxitxi
  • Luis Suárez manté l’extraordinària ratxa golejadora a la Lliga gràcies al doblet que va aconseguir en la golejada del Barça a Mendizorrotza (0-6). L’uruguaià, amb les dues dianes contra l’Alabès, s’enfila ja als 18 gols a la Lliga i reforça la seva posició de pitxitxi. El continua perseguint de ben a prop Leo Messi, que també va marcar contra l’Alabès. L’argentí, en el seu cas, duu 17 gols a la competició domèstica.
  • L’argentí es va estrenar com a golejador a Mendizorrotza. Amb el seu gol, es destaca com el jugador que ha marcat en més estadis de Primera Divisió, amb 35. Amplia la distància respecte de Raúl González (33).
  • Amb el doblet, Suárez assoleix una altra xifra destacada. I és que l’uruguaià iguala els 109 gols que va aconseguir Luis Enrique –el seu tècnic actual– en la seva etapa de jugador blaugrana. El '9’ ho ha aconseguit en només 128 partits, mentre que l’asturià ho va fer en un total de 300 duels durant les vuit temporades en què va defensar la samarreta blaugrana.
  • Neymar Jr també va veure porteria en el triomf a Mendizorrotza. El brasiler suma sis gols a la Lliga, i curiosament tots han estat lluny del Camp Nou. Fins ara, l’’11’ blaugrana ha marcat als estadis del Leganés, de l’Sporting de Gijón (2), del Celta, de l’Eibar i de l’Alabès.
  • Els últims quatre gols del brasiler, a més, han estat contra equips bascos entre la Lliga i la Copa del Rei. Athletic Club, Reial Societat, Eibar i Alabès han patit l’eficàcia de Neymar Jr.
  • Contra l’Alabès, el domini del Barça va ser aclaparador. A Mendizorrotza, els homes de Luis Enrique van controlar el joc i no el van deixar escapar en cap moment. Així ho expliquen del dades de possessió i de construcció. El Barça va fer més del doble de passades totals: 288 dels bascos i 682 dels blaugranes. A més, l’efectivitat va ser superior al bàndol culer: 76% de passades bones, els locals, i 84% de precisió per part del Barça.
  • Sergio Busquets va veure contra l’Alabès la cinquena targeta groga de la competició. El ‘5’ del Barça, per tant, es perdrà el proper partit de Lliga, contra el Leganés al Camp Nou (diumenge 19 a les 20.45 hores), per sanció.
  • Samuel Umtiti ha guanyat els 12 partits de Lliga en els quals ha participat fins ara en el seu primer any com a jugador del Barça.
.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut