Luis Enrique:

Luis Enrique: "És un partit important per a tots dos equips"

El tècnic asturià ha afegit que "aquest duel serà diferent del que va succeir en els partits de Copa del Rei"

El FC Barcelona visita el Vicente Calderón en la 24a jornada de Lliga (diumenge, 16.15 h) per enfrontar-se a l'Atlètic de Madrid en un duel que Luis Enrique ha definit com "d'especial importància per a tots dos equips". El tècnic blaugrana, a més, ha afegit que "el partit serà diferent del que va succeir en l'eliminatòria de Copa del Rei".

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique Martínez:

  • "De nou davant l'Atlètic de Madrid, un equip amb el qual ens hem enfrontat moltes vegades aquestes últimes temporades. Però el partit serà diferent del que va succeir en els recents partits Copa, serà un duel amb especial importància per a tots dos equips".
  • "Queden moltes jornades de Lliga. És evident que és difícil guanyar els partits, però ho és per a tots els equips. El nostre objectiu és fer un bon partit i guanyar els tres punts".
  • "Des d'inicis del 2017, és la primera setmana llarga que hem tingut, sense haver hagut de jugar partit entre setmana. Això indica el calendari tan bestial que hem tingut, i és normal que passi factura".
  • "La setmana ens ha servit per treballar coses, analitzar i que els jugadors descansin".
  • "Mascherano i Arda? Després de la sessió d'entrenament sabrem si estan disponibles. Estan millor del que estaven, continuen amb el procés de recuperació".
  • "Des que vaig arribar aquí, el vestuari sempre ha estat molt unit. Més content quan les coses van millor i més descontent quan van pitjor, però sempre unit".
  • "El Juvenil de Gabri està fent una gran temporada, a un gran nivell. Tenen jugadors de gran potencial".
  • "En aquesta jornada hi ha enfrontaments directes com el nostre. Serà una jornada que es pot marcar com a especial. Però ja ha quedat demostrat que es poden perdre punts en qualsevol jornada, així que no serà clau".
  • "Umtiti ha guanyat pes a l'equip pel seu rendiment i pel nivell que ha mostrat al llarg de la temporada. Ter Stegen? Les vegades que ha hagut d'intervenir ho ha fet bé. Estic content amb el rendiment dels porters".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut