Aleix Vidal serà baixa durant cinc mesos

Aleix Vidal serà baixa durant cinc mesos

El lateral blaugrana s'ha fet una luxació del turmell dret durant l'Alabès-Barça que ha requerit reducció al quiròfan d'un hospital de Vitòria

La golejada del Barça a l’estadi de Mendizorrotza (0-6) ha estat un partit quasi rodó. L’excel·lent duel dels homes de Luis Enrique s’ha vist tacat per la lesió d’Aleix Vidal als últims minuts. En una disputa a la banda, el lateral dret blaugrana ha patit una entrada que en un primer moment ha deixat una forta imatge del seu turmell dret. El jugador ha estat traslladat a un centre hospitalari de Vitòria i s'ha confirmat que s'ha fet una luxació al turmell dret que ha requerit reducció a quiròfan. El temps de baixa aproximat serà d'uns cinc mesos.

El jugador ha hagut de ser retirat del terreny de joc en llitera, i el Barça ha acabat l'enfrontament amb deu jugadors ja que havia fet els tres canvis. A continuació, Aleix Vidal ha estat traslladat a un centre hospitalari acompanyat del Dr. Yanguas. El jugador de Puigpelat passarà la nit a Vitòria, i aquest diumenge està previst que torni a Barcelona.

En acabar el partit, tots els protagonistes han lamentat l’acció per la possible gravetat. Encara sense saber l’abast exacte de la lesió, la posició del turmell ha deixat poc marge per a l’optimisme. Així, Luis Enrique s’ha mostrat afectat: “Ho lamentem per ell i per l’equip. Hem de pensar que serà al menys greu possible, però no serà res de bo”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip: “Les imatges fan la sensació que pot tenir una lesió greu”, ha avançat.

Envia el teu missatge de suport a Aleix Vidal a les xarxes socials amb l'etiqueta #ÀnimsAleix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut