FC Barcelona – Celta: Amb ganes de continuar la ratxa

FC Barcelona – Celta: Amb ganes de continuar la ratxa

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els de Luis Enrique tenen l’oportunitat de sumar una volta sencera sense perdre a la Lliga i mantenir el liderat

El Camp Nou torna a acollir una nova jornada de Lliga. Serà la primera després de l’anunci de Luis Enrique de deixar el FC Barcelona a final de temporada. L’Estadi serà l’escenari del segon duel de Lliga consecutiu en tres dies en una setmana sacsejada, també, per la remuntada dels blaugranes, que s’han situat líders després de golejar l’Sporting i d’aprofitar l’empat del Reial Madrid davant la UD Las Palmas. Aquesta situació ha donat moral a l’equip, que veu com ja depèn de si mateix per revalidar la Lliga un any més.

El Celta, el conjunt que visitarà el Camp Nou, ha estat l’últim rival capaç de guanyar l’equip de Luis Enrique a la Lliga. D’això, però, ja en fa cinc mesos. I és que, des que va caure per 4-3 a Balaídos, el Barça no coneix la derrota en competició domèstica. Si guanyés, acumularia una volta sencera sense perdre, que serviria per sumar la sisena victòria consecutiva i confirmar la línia ascendent dels culers. El Barça té com a objectiu prioritari assolir els tres punts per encarar amb la màxima confiança la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el PSG, en què haurà d’aconseguir una remuntada històrica si vol passar a la següent ronda de la competició.

Luis Enrique, que després d’anunciar que marxarà del Barça a l’estiu se sent “alleujat i centrat per al final de temporada”, va assegurar en roda de premsa que el Celta “és un dels equips més difícils de combatre i reclama tota la nostra atenció”. I va afegir: “M’obsessiona tancar l’etapa guanyant títols”. Per a aquest partit el tècnic asturià no podrà comptar amb André Gomes, per un procés de malestar general i vòmits, ni amb els lesionats Aleix Vidal i Mathieu. Masip, per decisió tècnica, ha estat descartat.

El Celta, per la seva banda, arriba a Barcelona després d’empatar davant l’Espanyol (2-2) en l’última jornada i classificat per als vuitens de final de l’Europa League. Els gallecs ocupen la 10a plaça de la taula i lluiten per les posicions europees. Berizzo, que ha dit que “s’enfronten als millors del món”, no disposa per a aquest partit de Pablo Hernández i Rubén Blanco, per lesió, ni de Fontàs, per sanció, i Lemos, Hjulsager i Señé, per decisió tècnica. El Barça vol tres punts per mantenir-se líder de la Lliga i continuar amb la ratxa de victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut