Arda Turan entra a la convocatòria en el lloc d’André Gomes

Arda Turan entra a la convocatòria en el lloc d’André Gomes

El migcampista turc és la novetat de la llista de Luis Enrique per rebre el Celta en el lloc del portuguès, que és baixa per malestar general i vòmits

El Barça rep aquest dissabte (20.45 hores) el Celta al Camp Nou, i ho fa amb una única novetat a la llista de 18 convocats. Arda Turan, que va rebre l’alta mèdica dimecres, ha entrat a la llista que ha facilitat Luis Enrique aquest mateix matí, substituint André Gomes. El migcampista portuguès és baixa per un procés de malestar general i vòmits que ja li va impedir participar en l’últim entrenament que va completar l’equip aquest divendres, i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. El ‘21’ blaugrana se suma a les baixes per lesió d’Aleix Vidal i Jérémy Mathieu, mentre que Jordi Masip és el jugador descartat per decisió tècnica.

Amb aquest únic canvi –Arda per André Gomes– a la convocatòria respecte del partit de dimecres contra l’Sporting (6-1), el Barça afronta el segon duel consecutiu al Camp Nou en només quatre dies. I ho fa, en aquesta ocasió, per defensar el liderat de la Lliga.

Aquesta és la llista completa per rebre el Celta a les 20.45 hores: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut