Luis Enrique: “Em sento alleujat i centrat en el final de temporada”

Luis Enrique: “Em sento alleujat i centrat en el final de temporada”

El tècnic blaugrana, després d’anunciar que no continuarà al Barça, s’ha mostrat concentrat en els mesos finals i confiat de fer un bon partit contra el Celta

La roda de premsa de Luis Enrique d’aquest divendres, prèvia al partit de Lliga contra el Celta, ha tingut dos temes centrals ben diferenciats. Per una banda, el duel d’aquest dissabte contra el conjunt gallec, i en segon lloc, el futur immediat del tècnic, un cop anunciat que no continuarà a la banqueta del Barça la propera temporada. L'asturià, tot i que ha intentat esquivar les preguntes sobre el tema, ha acabat dient que se sent “alleujat” i “centrat en el final de temporada”. Creu que “l’equip és conscient de la importància d’assolir els objectius”, i afirma que l’únic que l’obsessiona ara mateix és “tancar l’etapa guanyant títols”. En aquest sentit, ha conclòs informant que quedarà al marge de les decisions del futur de l’equip que es prenguin en els propers mesos.

En el plànol esportiu, Luis Enrique ha tornat a destacar els perills del Celta de cara al partit que es disputarà aquest dissabte a les 20.45 hores al Camp Nou. L’asturià creu que “serà difícil”, i ha definit el seu exequip –va estar a la banqueta de Balaídos la temporada 2013/14– com un conjunt “que pressiona i fa un contra un en tot el camp”. “És un dels equips més difícils de combatre de tota la Lliga, i reclama tota la nostra atenció”, ha recalcat. El tècnic asturià ha recordat que el Celta va ser l’últim equip que va superar el Barça. A punt de complir-se tota una volta des d’aquella derrota (el 2 d’octubre, jornada 7), Luis Enrique ha afirmat: “Quan el Celta ens ha guanyat, ho ha fet jugant bé a futbol”.

Un cop assolit el liderat –amb el Reial Madrid amb un partit menys–, el Barça afronta les últimes 13 jornades de Lliga amb un únic objectiu: revalidar el títol. Per això, Luis Enrique ha explicat que “és difícil que algun equip guanyi tots els punts”. En aquest sentit, ha comentat: “Quan hi ha dificultats és important capgirar ràpid la situació per guanyar confiança. Estem en aquest procés i s’ha de continuar així”. Després de cinc partits seguits guanyant a la Lliga, l’asturià ha dit que “la idea és seguir en la bona dinàmica i arribar en les millors condicions al partit contra el PSG”. Tot i estar centrat en el Celta, el tècnic no oblida el duel de Lliga de Campions. “Són competicions diferents, però és un moment important”, ha conclòs.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut