Nova sessió del FC Barcelona sota mínims

Nova sessió del FC Barcelona sota mínims

El primer equip del FC Barcelona s’ha exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva, amb els disponibles del primer equip més Varo, Marlon, Kaptoum, Carbonell i Cardona, del Barça B

Nova sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva, i nova sessió sense els internacionals concentrats amb les seves seleccions. No per això, però, la feina a Sant Joan Despí s’atura, ja que aquest matí Luis Enrique i el seu cos tècnic han dirigit un entrenament que ha comptat amb els disponibles del primer equip. A més, també hi han participat els jugadors del Barça B Varo, Marlon, Kaptoum, Carbonell i Cardona.

El d’aquest dimarts ha estat el segon dels tres entrenaments consecutius que farà l’equip abans de tenir uns dies de descans, aprofitant l’aturada de les competicions de clubs. Així doncs, des del divendres fins al diumenge, els blaugranes descansaran abans de tornar a la feina per preparar unes setmanes exigents.

Minut de silenci per Agustí Montal

Aquest dimecres s’ha conegut que el que va ser president del Club des del 1969 fins al 1977, Agustí Montal i Costa, ha mort a l’edat de 82 anys. És per això que, abans de l’entrenament, els jugadors que han format part de la sessió, juntament amb el cos tècnic, han guardat un minut de silenci en la memòria de l’expresident. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut