21 gols del FC Barcelona en els últims quatre partits contra el Dépor

21 gols del FC Barcelona en els últims quatre partits contra el Dépor

Els blaugranes no coneixen la derrota a Riazor des de la temporada 2010/2011 i hi han marcat 21 dianes, entre les quals hi ha dos hat-tricks de Leo Messi i un pòquer de Luis Suárez

El Barça ha marcat un total de 21 dianes contra el Dépor en els últims quatre partits jugats a Riazor, 12 de les quals són de l’era Luis Enrique. Des de la temporada 2010/2011 els blaugranes només hi han encaixat quatre gols, curiosament en un mateix duel que el Barça es va acabar enduent per 4-5. A banda d’aquest enfrontament, els culers hi han assolit dos 0-4 i un 0-8. Tres golejades espectaculars.

Riazor li va bé a Leo Messi, que hi ha marcat dos hat-tricks en les últimes quatre visites. Pel que fa a Luis Suárez, va fer el seu primer pòquer de la seva carrera en la golejada espectacular de l’any passat per 0-8, la qual va apropar el Barça al segon títol de Lliga consecutiu. Els de Luis Enrique tindran l’oportunitat de continuar amb la ratxa davant el Deportivo a Riazor aquest diumenge, 12 de març, a les 16.15 hores (beIN La Liga).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut