FC Barcelona – València CF: No s’hi val a fallar

FC Barcelona – València CF: No s’hi val a fallar

Els de Luis Enrique afronten el darrer partit abans de l’aturada per seleccions amb l’objectiu de tornar a sumar de tres en tres a la Lliga, i ho hauran de fer contra un rival sempre complicat de superar

No hi ha gaire marge per a l’error. Començat ja el tram final de la temporada, el FC Barcelona afronta aquest diumenge un duel important contra el València al Camp Nou amb l’objectiu de tornar a sumar de tres en tres. Especialment després de la derrota de la jornada passada a Balaídos (2-1), que va frenar una ratxa de 19 jornades com a invicte, i del triomf del Reial Madrid contra l’Athletic Club (1-2). Així doncs, la victòria contra el conjunt xe és important, no només per sumar els tres punts, sinó també per afrontar l’aturada de la Lliga amb les opcions intactes. Especialment també perquè es preveu un abril “bestial”, tal com ha dit Luis Enrique, que serà important quant a les opcions d’assolir els títols.

Abans de tot això, però, hi ha el València, un rival sempre complicat. A la memòria, el duel de Mestalla, que el Barça va acabar guanyant però no sense patir, amb un gol de penal de Leo Messi al tram final (2-3). La confiança de Luis Enrique en els seus homes és plena, però el tècnic asturià és conscient de la dificultat del repte: “Fent una valoració de tots els enfrontaments, és un rival que sempre ens ha costat. Tot i que a la Lliga no estigui gaire ben classificat, té jugadors d’un nivell molt alt i serà un rival difícil”.

Per a aquest difícil enfrontament l’entrenador blaugrana recupera Neymar Jr i Rafinha, que s’han entrenat amb normalitat durant la setmana i han rebut l'alta juntament amb Jérémy Mathieu, el cual ha quedat descartat per decisió de l'entrenador. Així doncs, Aleix Vidal, per lesió, i Masip, Arda Turan i Mathieu, per decisió tècnica, són les absències de la convocatòria. 

“Volem que el Barça se senti incòmode”

Després d’un inici de temporada convuls, el València de Salvador González ‘Voro’ visita el Camp Nou instal·lat a la part mitjana de la taula. Amb un coixí força ampli respecte del descens, però lluny de les posicions que donen dret a jugar competicions europees, l’equip suma quatre partits sense guanyar com a visitant. De totes maneres, el València visita el Camp Nou amb l’únic objectiu d’esgarrapar els tres punts.

L’entrenador del conjunt xe sap que al davant tindrà “futbolistes espectaculars, amb els mecanismes ben assumits” i, per això, ha assegurat: “Haurem de ser efectius, sortir ràpids i fer que el Barça se senti incòmode”. Per fer-ho, Voro creu que hauran de sortir a “competir al màxim, amb actitud, encert i concentració”. Si vol aconseguir el triomf, el València s’haurà de sobreposar a absències destacades. I és que Mario Suárez, Nani, Rodrigo i Santi Mina no han entrat a la convocatòria de l’equip xe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut