Neymar Jr i Rafinha, novetats a la convocatòria

Neymar Jr i Rafinha, novetats a la convocatòria

Els dos brasilers reben l'alta i tornen a la llista de Luis Enrique després de perdre’s el darrer partit contra el Deportivo, mentre que Mathieu –també amb l'alta–, Arda i Masip en queden fora per decisió tècnica

El FC Barcelona afronta la jornada 28 de Lliga amb la intenció de marxar a l’aturada per seleccions de la millor manera possible. Els blaugranes reben aquest diumenge la visita del València (20.45 hores), i intentaran tornar a sumar tres punts després de la derrota a Riazor.

Per a aquest enfrontament Luis Enrique ha convocat 18 jugadors. Destaca el retorn dels brasilers Neymar Jr i Rafinha, absents en la darrera jornada contra el Deportivo. L’‘11’ blaugrana ja està recuperat de les molèsties musculars a l’adductor de la cama esquerra, i el migcampista també està a punt després de patir una gastroenteritis. A més, ha rebut l’alta Jérémy Mathieu, tot i que el francès ha quedat fora de la llista per decisió tècnica.

Així doncs, la convocatòria completa per rebre el València és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti. Masip, Arda Turan i el ja esmentat Mathieu n'han quedat fora per decisió tècnica, i Aleix Vidal continua recuperant-se de la seva lesió de llarga durada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut