Neymar Jr iguala els registres de Pelé als 25 anys

Neymar Jr iguala els registres de Pelé als 25 anys

El crac blaugrana ha aconseguit arribar als 52 gols que duia Pelé a l’edat actual de Neymar (25 anys). L’històric davanter brasiler va acabar anotant 95 dianes amb la ‘canarinha’

Neymar Jr ha assolit una xifra que semblava pràcticament impossible. L’‘11’ blaugrana ha aconseguit arribar als 52 gols amb la selecció absoluta brasilera amb només 25 anys, una fita que fins ara ostentava únicament Pelé. Neymar ha atrapat l’històric crac brasiler i, fins al pròxim febrer, quan complirà 26 anys, tindrà l’opció de superar els 52 gols d’‘O Rei’.

Amb el seu darrer golàs contra el Paraguai, el líder de la ‘canarinha’ ha arribat als 52 gols oficials en només 77 partits. A més, després d’aquesta diana, el culer cada cop té més a prop Romário, el quart màxim golejador històric de la ‘seleçao’, amb 56 gols. El pòdium de realitzadors més del Brasil està ocupat per Zico (66 gols), Ronaldo (67) i Pelé (95 dianes).

Aquest 52è gol de Neymar és el segon que anota el 2017 amb la selecció. Però l’any més destacat del crac barcelonista amb el Brasil va ser el 2014, en què va aconseguir anotar ni més ni menys que 15 gols. També l’any anterior, el 2013, amb només 21 anys va assolir la bona xifra de 10 gols, i aquests dos anys han estat els més golejadors de Neymar amb la ‘canarinha’.

Un cop atrapat aquest rècord de Pelé, al davanter culer li queda un bonic repte per davant, que és superar també ‘O Rei’ en el nombre total de gols. L’històric crac va aconseguir 95 gols en 115 partits, fins que es va retirar amb 30 anys. A Neymar Jr li queda corda per molts anys, i sens dubte afronta un repte majúscul: convertir-se en el màxim golejador històric de la selecció més llorejada de la història del futbol.

Cal recordar que amb el FC Barcelona Neymar Jr ha sumat 99 gols en 176 partits oficials. La seva propera diana, per tant, suposarà un gol centenari, una nova fita en un jugador disposat a batre tots els rècords.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut