Deportivo de la Corunya – FC Barcelona: Riazor torna a connectar el líder amb la Lliga

Deportivo de la Corunya – FC Barcelona: Riazor torna a connectar el líder amb la Lliga

Quatre dies després de l’heroïcitat a la Champions, els homes de Luis Enrique tornen a la competició domèstica per defensar el liderat sense Neymar ni Rafinha

El calendari no dóna treva al FC Barcelona, que aquest diumenge torna a centrar tota la seva atenció en la Lliga. Només quatre dies després d’assolir una de les gestes més grans de la seva història remuntant l’eliminatòria de Champions contra el PSG, els homes de Luis Enrique canvien de xip per defensar el liderat de la Lliga a Riazor contra el Deportivo de la Corunya. Els blaugranes, que acumulen tota una volta sencera sense conèixer la derrota en Lliga, visiten un estadi que en les últimes temporades els ha anat prou bé.

Un dels principals objectius del Barça a Riazor serà desconnectar d’uns dies d’eufòria màxima després de fer història a Europa. En aquest sentit, Luis Enrique ja va dir en roda de premsa que “confia en l’experiència de l’equip” perquè “s’hi juga molt”. I és que queden 12 jornades de Lliga i els blaugranes defensen la primera posició de la taula.

Per a aquest partit Luis Enrique acumula diverses baixes, algunes d’última hora. A les ja conegudes d’Aleix Vidal i Jérémy Mathieu, el tècnic blaugrana perd Neymar Jr, amb molèsties a l’adductor de la cama esquerra, i Rafinha, per una gastroenteritis. Cap dels dos ja no va poder participar en l’últim entrenament de dissabte. A causa d’aquestes baixes, Luis Enrique va completar la llista de 18 jugadors convocats per viatjar a la Corunya amb Carles Aleñá, del filial.

Al davant hi haurà un Deportivo que ha tornat a canviar d’entrenador recentment. Pepe Mel s’ha fet càrrec del conjunt gallec per intentar escapar de les places de descens. Actualment, l’equip blanc-i-blau ocupa la 17a posició amb quatre punts de marge per mantenir-se a Primera Divisió. Per rebre el Barça, Pepe Mel no pot comptar amb Mosquera i Andone per acumulació de targetes, i manté els dubtes de Sidnei, dos Santos i Kakuta.

En les últimes visites a Riazor el Barça ha registrat uns números contundents. No hi ha perdut des de la temporada 2010/11, i hi ha marcat 21 gols, amb dos hat-tricks de Leo Messi i un pòquer de Luis Suárez. Els homes de Luis Enrique miraran de mantenir aquesta bona línia a l’estadi gallec per conservar el liderat una jornada més. A les 16.15 hores rodarà la pilota amb tres punts clau en joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut