Luis Enrique: “Em refio de l’experiència dels meus jugadors per saber que ens hi juguem molt”

Luis Enrique: “Em refio de l’experiència dels meus jugadors per saber que ens hi juguem molt”

“Som conscients que queda tot per decidir. Queden vuit equips a la Lliga de Campions, tres a la Lliga i dos a la Copa”, ha reconegut el tècnic asturià

Després de tota l’eufòria desfermada en les últimes hores per la remuntada històrica que va assolir el Barça al Camp Nou dimecres passat a la Lliga de Campions, els blaugranes afronten una nova jornada de Lliga. I és que el Barça té l’obligació de mantenir el liderat per continuar tenint més opcions que mai al títol de Lliga després de retallar les diferències les darreres jornades. Luis Enrique confia en la seva plantilla per tornar a centrar-se en la competició domèstica i deixar aparcada una nit que sempre més serà recordada en la història del futbol: “Em refio de l’experiència dels meus jugadors per saber que ens hi juguem molt”. “Som conscients que encara queda tot per decidir, queden vuit equips a la Lliga de Campions, tres a la Lliga i dos a la Copa”.

El Barça visita Riazor per disputar la 27a jornada, davant el Dépor, un equip que ha canviat d’entrenador i que, amb Pepe Mel a la banqueta, ha aconseguit una victòria i dos empats. Uns números que han fet que el conjunt millori el seu rendiment: “Serà un rival perillós que ha tingut canvis i que en tres partits ja ha sumat cinc punts. Tot el Dépor en general em preocupa”.

Luis Enrique també s’ha referit a la renovació de Rakitic, i ha assegurat que “és una gran notícia, sobretot perquè és un jugador important de la plantilla”. El tècnic asturià ha finalitzat la roda de premsa elogiant el rendiment de Neymar Jr, especialment davant el PSG: “Es pot evolucionar sempre fins al final de la teva carrera futbolística, depèn de la mentalitat de cada jugador, i és evident que Neymar jr manté una evolució molt positiva des que va arribar i és dels millors del món”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut