El Clàssic es jugarà el diumenge 23 d’abril a les 20.45 hores

El Clàssic es jugarà el diumenge 23 d’abril a les 20.45 hores

El primer Reial Madrid-FC Barcelona del 2017 coincidirà amb la diada de Sant Jordi, quatre dies després del duel de tornada dels quarts contra la Juventus

El proper Clàssic ja té data i hora oficial. L’enfrontament entre el Reial Madrid i el FC Barcelona es disputarà en la diada de Sant Jordi, el proper diumenge 23 d’abril, i es jugarà a les 20.45 hores. El duel corresponent a la jornada 33 de la Lliga tindrà lloc al Santiago Bernabéu, en el que serà el primer Clàssic de l’any 2017 i el segon de la temporada.

El duel s’emmarca només quatre dies després de la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Juventus. Serà el setè duel del mes d'abril per a un Barça al que li espera un calendari molt i molt exigent.

Un partit que pot ser transcendental per al transcurs del campionat domèstic. Els blaugranes actualment són segons, a només dos punts del Reial Madrid, que lidera la classificació amb un partit menys. Els millors jugadors del planeta, doncs, es veuran cara a cara en un duel que sempre promet emoció, espectacle i moments històrics.

Recordem que el primer duel entre madridistes i culers d’aquesta temporada va acabar amb empat (1-1), en la jornada 14 al Camp Nou. Luis Suárez va avançar els blaugranes als 53 minuts de joc, però Sergio Ramos, sobre la botzina, va acabar empatant el matx per als de Zinedine Zidane.

La darrera visita dels de Luis Enrique a l’estadi madridista, però, és recordada com un dels millors partits dels blaugranes amb el tècnic asturià a la banqueta. Els culers van vèncer per 0-4 amb un doblet de Luis Suárez i els gols de Neymar Jr i Andrés Iniesta, i va ser una de les victòries més àmplies aconseguides pel FC Barcelona a territori madridista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut