Bartomeu: “Hem perdut un bon home i un barcelonista extraordinari”

Bartomeu: “Hem perdut un bon home i un barcelonista extraordinari”

Josep Maria Bartomeu ha tingut un record molt especial per qui va ser president del Club entre el 1969 i el 1977, i ha anunciat que divendres s’obrirà un espai en la seva memòria al Camp Nou per retre-li homenatge

Josep Maria Bartomeu ha tingut un record molt especial per a Agustí Montal i Costa, que ens ha deixat aquest dimecres a l’edat de 82 anys. L’actual president del FC Barcelona ha definit qui ho va ser entre els anys 1969 i 1977 com “un bon home i un barcelonista extraordinari”. A més, ha dit que “Agustí Montal va jugar un paper molt important en un moment complicat de la història, no només del Club, sinó del país”. I és que, com ha recordat Bartomeu, “va liderar el Barça en els últims anys del franquisme i en l’inici de la transició”. En aquella època, ha afegit el president blaugrana, “va convertir el Camp Nou en un espai de llibertat, on els socis podien expressar les seves idees”.

El llegat d’Agustí Montal va ser molt important per a la història moderna del FC Barcelona. “El recordarem com el president del 75è aniversari, que va lluitar perquè la llengua catalana estigués present, i també com el president que va portar Johan Cruyff a Barcelona, l’home que va canviar la mentalitat del Club i va donar un estil que ens defineix”, ha declarat Bartomeu.

L’actual president del Club també ha recordat que Agustí Montal “va donar suport a l’equip fins a l’últim moment”. “Vam viure junts la remuntada contra el París Saint-Germain”, ha confessat. Bartomeu, en aquest sentit, ha afegit: “Enyorarem els seus valors, el seu caliu i els seus consells”.

Finalment, el president blaugrana ha anunciat que el proper divendres s’obrirà un espai en memòria d’Agustí Montal i Costa al Camp Nou per poder retre-li homenatge i donar-li l’últim adéu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut